Kotilieden lämpöä palaa ruutuun

kotilieden_lampoa_2._kausi.jpg

Kuinka moni seurasi kevättalvella Ylen perjantai-illan draamasarjapaikalla ihanaa Kotilieden lämpöä (eng. Home Fires) -sarjaa? Tänään Yle TV1:llä alkaa sarjan toinen tuotantokausi!

Tämä hurmaava ja todentuntuinen englantilainen sotadraama kertoo pienestä kylästä ja sen ihmisistä toisen maailmansodan kynnyksellä. Huhut sodasta vahvistuvat, ihmissuhteet joutuvat koetukselle, ja kylän naiset koittavat keksiä, miten jatkaa elämää, miesten lähtiessä rintamalle yksi toisensa jälkeen. Naiset ovat hyvin erilaisia monella tavalla, mutta he yhdistävät voimansa naisyhdistyksessä ja sen ponnisteluissa sotivan kansan puolesta.

Video: Home Fires series 2 trailer (ITV)

Kotilieden lämpöä -draaman toinen tuotantokausi jatkaa melkeinpä siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi. Sodan vaikutukset alkavat toden teolla näkyä kylässä, sekä uusien ihmisten että puuttuvien mukavuuksien muodossa. Rintamalta odotetaan uutisia kynsiä järsien, mutta välillä myös elämä kylässä saattaa yllättää naiset. Iloa ja surua, arkea ja juhlaa, naurua ja kyyneliä on luvassa, kun pienen englantilaiskylän naisten tarina sodan keskellä jatkuu.

 

Kotilieden lämpöä

Yle TV1 alkaen pe 30.9. klo 19.00

Myös Yle Areena!

 

 

 

Kuva: Yle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *