Kuinka aivopestä vauva Netflix-faniksi

image_6.jpeg

Onko meidän jälkikasvulla mitään muuta mahdollisuutta kuin oppia rakastamaan televisiosarjoja? 🙂

image_7.jpeg

Netflixin viestinnästä Suomessa vastaava Cocommsin väki muisti meidän bebeä ihanalla paketilla jo kuukausia sitten, kun kerroimme täällä blogissa vauvauutisestamme. Heidän lahjansa odotti kiltisti muiden aikaisin hankittujen tai saatujen vauvatavaroiden tavoin pahvilaatikossa varsinaisia vauvavalmisteluita, ja nyt nämäkin ihanuudet pääsevät esille.

Selkeästi tykätyimmät paketin sisällöstä ovat nämä Netflix-aiheiset bodyt, joista tuon binging-aiheisen olenkin bongannut (ja ihaillut) joissain muissakin blogeissa. Mieheni suosikiksi nousi heti Heisenburp-body, sillä hänellä itsellään on vastaava Breaking Bad -aiheinen Heisenberg-paita, ja näistä olemmekin jo suunnitelleet äärisöpöä yhteiskuvaa, kunhan bebelle body mahtuu!

image_8.jpeg

Söpöön peltiseen lunchboxiin menee mukavasti beben eväät myöhemmin tai vaikka hygieniatarvikkeita reissun päällä. Minun perheeni asuu kolmen tunnin matkan päässä, joten reissaaminen tulee bebelle tutuksi heti ensimmäisien kuukausien aikana. Netflix-aiheinen tutti on myös hauska!

image_9.jpeg

Ihanan pirteän punainen VeggieTales-pehmolelu kyllä varmasti vakiinnuttaa paikkansa beben tavaroissa, sillä kohtuullisen vahingossa kokovalkoiseksi päätynyt huone kaipaa ehdottomasti väriläiskiä. Huoneessa on jo kirkkaan reipas matto, ja pinnasängyssä on kaikkea iloisen sekamelskan väristä käyttötavaraa. Vaatteiden ostoissakin olemme pyrkineet värikkäisiin vaatteisiin, mutta ihan vastasyntyneille on tarjolla todella vähän kirkkaita värejä, tai sitten hinnat hirvittävät liikaa.

Kiitos Netflixille ja Cocommsille näistä beben lahjoista! Myöhemmin on varmasti luvassa kuvia bebestä netflixeilemässä uusissa vermeissään! 🙂 

   

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuvat: The Variety Show.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *