Loppuvuoden paras TV-uutinen: This Is Us vihdoin Suomeen!

This Is Us season 1 Nelonen.jpg

Ovatkohan Nelosen päättäjät lukeneet blogiani tai salakuunnelleet keuhkoamistani miehelleni siitä, kuinka tämä sarja kuuluisi Suomessa parhaaseen katseluaikaan, koska se tekisi varmasti metsolat tai ruusunajat…

Ihania uutisia! Amerikkalaissarja This Is Us alkaa vihdoin Suomessa tammikuun 3. päivä Nelosella klo 21. Primetimessa, vau!

Draamasarjasta esitetään kaksi jaksoa kerralla, ja jaksot tulevat televisioesityksen jälkeen katsottaviksi ilmaiseksi myös Ruutuun.

Ai, mikä This Is Us?

No, vain NBC-kanavan syksyllä 2016 alkanut sarja, joka on viimeisen kahden vuoden aikana ollut ainoana ilmaiskanavan eli kansallisen kanavan sarjana ehdolla parhaaksi draamasarjaksi niin Emmyissä kuin Golden Globeseissakin, kategoriassa, jota useimmiten hallitsevat nykyään suoratoistojätit ja kaapelikanavat. Parhaan draamasarjan näyttelijäkokoonpanon palkinnon sarja vei näyttelijöiden ammattikillan gaalassa tämän vuoden alussa. Huomion arvoista on myös sarjassa nähtävän Sterling K. Brownin palkinnot, sillä parhaasta draamasarjan miespääosasta lukuisia kertoja eri gaaloissa palkittu Brown on afrikkalaisamerikkalaisena harvinaisuus kyseisen kategorian voittajana.

https://youtube.com/watch?v=hljQfJLQmaI%3Fecver%3D2

This Is Us kertoo aikajanalla edestakaisin pomppien Pearsonin perheen tarinan. Äiti, isä ja kolme lasta kohtaavat koettelemuksia elämän eri aikoina eikä katsojat todellakaan välty kyyneliltä.

Kirjoitan sarjasta vielä lisää juuri ennen sen alkamista, mutta paina sydäntä, jos tämä uutinen lämmittää tätä suojasäistä ja hämärää marraskuun lopun päivää! 🙂

 

P.S. Kyllä, se on Gilmoren tyttöjen Jess tuossa kuvassa eli Milo Ventimiglia!

 

 

 

 

Kuva: Nelonen.

kulttuuri suosittelen suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *