Mitä jos haluatkin spoilata? Avointa keskustelua tv-sarjoista!

Eilisessä postauksessani julistin Netflixin kuvan avulla "No spoilers", mutta mitäs jos tänään heitettäisiin tuo perinteinen tätäkin blogia rajoittava spoilaussääntö romukoppaan? Täten julistan tämän postauksen SPOILER-postaukseksi!

 

Keskustelun säännöt:

  1. Aloita kommentti kirjoittamalla kommenttikentän ensimmäiselle riville pelkästään sen sarjan nimi, jota avautumisesi koskee! - tällä tavoin jokainen pystyy spoilaantumatta etsimään omien lempisarjojensa paljastukset/keskustelut
  2. Kirjoita ihan mitä tahansa sarjasta! Ärsyttääkö joku pariutuminen tai kuolema? Oletko aina halunnut kertoa, miten käsikirjoittajien pitäisi tehdä työnsä jonkun tietyn sarjan suhteen? Minkä kommentin olet aina halunnut kirjoittaa tämänkin blogin kommentteihin, mutta et ole sitä spoilaamisen pelosta tehnyt aikaisemmin?

Haluan selkeästi elää vaarallisesti, sillä minun pitäisi tietenkin kommentoida teille kaikille kaikkiin sarjoihin liittyen! Ehkä haluankin juuri tänään spoilaantua jopa omien lempisarjojeni suhteen! Try me! :)

Kuva

Kommentit

Emppuska (Ei varmistettu)

Game of Thrones

EVERYBODY DIES.

Käy hyvin myös Oziin, mutta kai paremmat ihmiset ovat nähneet sen sarjan aikoja sitten. Mä en koskaan kehtaa katsoa sitä vimppaa kautta, kun kaikki luttanat kuolee. :|

Maria Hakkala

GoT onnistui kyllä hyvin rikkomaan varsinkin ensimmäisen kauden tapahtumissa kaavaa pääosahahmoista ja katsojien huijaamisesta näiden kohtalon suhteen. Myös se, että kaikki suurimmat kuolemat ja juonenkäänteet sijoitetaan toiseksi viimeiseen jaksoon kaudella eikä suinkaan viimeiseen, kuten muissa sarjoissa monesti.

GoT:ssä sopeuduin nopeasti kuolemien jatkuvaan läsnäoloon, mutta jatkuvasta väkivallastaan huolimatta Oz silti osasi yllättää, varsinkin viimeisen kauden (minulle) isolla kuolemalla!

Pirjo (Ei varmistettu) http://www.hyvahuomen.com

Game of Thrones on ollut hellämielisyyttä kouliva sarja: kaikille käy huonosti... Kehenkään ei auta kiintyä.

Downton Abbeyn viimeisin kausi päättyi niin hyvissä merkeissä, että seuravalla kaudella taas varmasti helisee! Tulisipa se jo pian :)

Maria Hakkala

GoT leikkii hienosti TV:n kirjoittamalla säännöllä siitä, että katsojan kuuluu kiintyä siihen hyvis-altavastaajaan :D

Downton Abbey:ssä hämmästytti varsinkin kolmas kausi ja sen mukanaan tuomat kuolemat; aika nopeasti jotkut näyttelijät halusivat eroon suosionsa synnyttäjästä :o

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä olin jollain oudolla tavalla helpottunut, kun luin, että siihen kolmoskauden lopettaneeseen kuolemaan liittyi tosiaan se, että kyseinen näyttelijä oli halunnut pois sarjasta. Ehkä se hahmo muuten elelisi vieläkin kartanossa onnellisena :D

Maria Hakkala

Mun mielestä tossa tapauksessa kuolema on ihan hyvä vaihtoehto, ettei sitten fanit turhaan odota yllätyspaluuta. En tietystikään tykännyt kummastakaan kolmannen kauden kuolemasta, mutta ne oli hyvin tehtyjä molemmat, jos niin voi sanoo!

abcd (Ei varmistettu)

Downton Abbey

Se kosinta viidennellä kaudella, en voi vieläkään uskoa että nytkö tämä tapahtuu :D Kikattelin kuin hullu, kun ensi kertaa näin, ei huhhuh. Vähän pelottaa, että onnistuuko Fellowes kirjoittamaan tämän uskottavasti loppuun asti, mutta ai että olen niin iloinen :)

Maria Hakkala

Nythän on huhuja siitä, että sarja loppuisi seuraavan eli kuudennen kauden jälkeen... Tämmösen sarjan vieminen loppuun asti on kyllä aika hankalaa, kun ihmisille tulee niin paljon odotuksia! Mutta esim. Matthew'n ja Maryn suhde eteni hämmentävän hitaasti ja sinänsä uskottavasti, joten peukut pystyyn! :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

HOW I MET YOUR MOTHER - oli odotettavista syistä korkeat odotukset kauden vikaa kautta kohtaan. Ja voi, kuinka sitä pitkitettiin, kyllästymiseen asti. Ja sitten lopussa, eikö tällaisen komediasarjan pitäisi saada iloista loppua? Tunsin itseni petetyksi, kun ihan vain nopeasti todetaan, että tuo kauan etsitty mother kuoli. Musta se Robin-kuvio oli turha lopussa, ja halpamaista, kun se tehtiin lähinnä vain siksi, että lopussa olisi edes joku yllätys. Varsinainen avautuminen :) Oletko yhtään samaa mieltä kuin mä? :)

Maria Hakkala

Oon aikasemminkin sanonu, että yhdeksännellä kaudella on sekä sarjan parhaimmat että huonoimmat jaksot, ja yhdeltä helvetin pitkältä viikonlopulta se kyllä välillä tuntuikin. Yhtenä omista lemppareista mieleen on jäänyt "Thank you, Linus", ja miten sitä viljeltiin useammassa kohdassa! :) Äitiä olisi ollut kivempaa nähdä enemmän, sillä hän mielestäni sopi hyvin Tedille ja heidän porukkaan ja onnistui ylipäätään täyttämään ihan älyttömän suuret odotukset. Pystyn kyllä sen kuolemankin ymmärtämään, sillä miksi muuten Ted kertoisi tarinaa lapsilleen, vaikka toisenlainen lopetus olisi tietysti myös ollut kiva. Tykkäsin siitä viimeisestä jaksosta 95-prosenttisesti, ja sitten siinä viimeisellä hetkellä lyötiin ihan käsittämättömästi Ted ja Robin yhteen, vaikka niin moni asia sarjan historiasssa sotii sitä vastaan. Ihan älytöntä.

Kommentoi