Mitä meni ohi? Kotimaiset huiput

Jenny+ Yle.jpg

Ensin tuli Marja Hintikka Live -keskusteluohjelma vanhemmuudesta, sitä kautta ”Jenny ja läskimyytinmurtajat” -yhteisö Facebookissa sekä ”Vaakakapina”-projekti, ja nyt lopulta Jenny+. Toimittaja Jenny Lehtinen pohtii yhdessä Lilystäkin tutun Saara Sarvaksen kanssa hyvinvointia uudella tavalla ja uudesta näkökulmasta. Kannattaa tsekata, vähintään ihanan asenteen ja väriterapian takia!

Jenny+, Yle TV2 ma klo 21.00 & Yle Areena

https://www.youtube.com/embed/2Fh65rA2q1k” width=”1920″>

Video: Kotikatsomo: Myrskyn jälkeen -trailer (Yle Areena)

Jos kotimainen draama ei genrenä noin yleisesti nappaa, kiinnostaisiko katsaus lähitulevaisuuteen, jossa koko Suomi ihmisine ja infrastruktuureineen on aivan sekaisin, poliisi on evakossa Ylellä, ja miesten tunteet puhututtavat kaikkialla? Hyvin erikoinen lähtökohta on synnyttänyt tämän hetken puhutuimman kotimaisen ohjelman, ja ainakin Twitterissä ihmiset ovat olleet tästä kolmiosaisesta minisarjasta aivan pähkinöinä.

Kotikatsomo: Myrskyn jälkeen, Yle Areena (televisioesitykset päättyivät juuri pari päivää sitten)

Video: Tähdet, tähdet Nelli Matula – ”Super Bass” (MTV3)

Tunnustan ihan suoraan, että en aikaisemmilla kolmella kaudella ole juurikaan seurannut Tähdet, tähdet -musiikkiviihdeohjelmaa, mitä nyt toisinaan tsekannut jonkun lehdissä hehkutetun esityksen. Jostain syystä eksyin ohjelman pariin tällä uusimmalla 4. kaudella melkein heti alusta lähtien, ja syynä saattoi olla muutama etäisesti kiinnostava nimi osallistujalistassa.

En suinkaan katso ohjelmaa kokonaisena, en edes katso kaikkia esityksiä kokonaisuudessaan, mutta vilkaisen kaikkia kiinnostavia esityksiä Maikkarin Katsomossa, jossa voi kätevästi katsoa kaikkien jaksojen esitykset erillisinä klippeinä. Tällä kaudella minut on hurmannut täysin ohjelmasta sunnuntaina yllättäen pudonnut Nelli Matula, jonka esiintymisen taso kokonaisuutena on valovuosia muita suomalaisartisteja edellä. Nuoren sukupolven swagger värittää Nellin esityksiä upeasti, ja hän lauloi itsensä massan tietoisuuteen upeasti!

Tähdet, tähdet, MTV3 su klo 19.30 & MTV Katsomo

 

 

 

 

Kuva: Yle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *