Mitä meni ohi? Star Trek, Good Omens, True Detective

The Variety Show

Näyttääkö Star Trek: Discovery -uutuussarjan Hugh Culber -hahmon näyttelijä tutulta? Ai, ei vai? Kaiva muistoja vähän kauempaa... Jaaaaa vielä hiukan kauempaa... Siellä! Wilson Cruz ihastutti 90-luvulla legendaarisessa My So-Called Life -sarjassa Angelan ystävänä Rickienä!

Jos Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin romaanit ovat lempikirjojasi, kiinnostaa sinua kenties yllä olevan kuvan herrasmiehet eli David Tennant (Doctor Who) ja Michael Sheen (Masters of Sex) rooliasuissaan Gaimanin ja Pratchettin Good Omens -kirjan sarjaversion kuvauksissa. Kuusiosainen minisarja ilmestyy vuonna 2019 Amazonin alkuperäissarjana, ja paraikaa Lontoossa ja Etelä-Afrikassa kuvattassa sarjassa nähdään muissa rooleissa mm. Anna Maxwell Martin (The Bletchley Circle), Jon Hamm (Mad Men) ja Miranda Richardson (Harry Potter -elokuvat).

Ensimmäinen kausi sai kaikki rakastamaan televisiosarjojen kuihtuvaa taidemuotoa ja osaltaan kiihdytti sarjojen uutta nousua sekä huipputekijöiden siirtymistä myös pienemmän ruudun puolelle; toinen kausi petti kohtuuttoman suuret odotukset suurista tähdistä ja etukäteishypetyksestä huolimatta ja käytännössä tappoi sarjan tulevaisuuden. Niin vain HBO ottaa sittenkin uuden riskin True Detective -sarjan suhteen!

Elokuun lopussa vahvistettiin 3. kauden toteutuminen, ja uuden kauden pääosaa esittää tuore Oscar-voittaja Mahershala Ali (Moonlight). Uusi tarina seikkailee Yhdysvaltain Ozark-vuorien alueella ja ensimmäisen kauden tapaan usealla eri aikakaudella. Käsikirjoituksesta vastaa jälleen palkittu Nic Pizzolatto.

Video: Carpool Karaoke with P!nk The Late Late Show with James Corden

Carpool Karaoke on mahtava keksintö, ja on hienoa, että sen ansiosta James Corden on ponnahtanut late night -isäntien huippujoukkoon, mutta usein liika on liikaa, ja koko hommasta on mennyt minulta maku jo aikoja sitten. Välillä tuntuu siltä, että kaikki tekevät oman karaokejaksonsa, mutta aina toisinaan jaksan taas innostua konseptista ja ihastella sen omaperäisyyttä ja toimivuutta. Tällainen hetki tuli taas, kun bongasin P!nkin autokaraokejakson! P!nk on yksi lempiartisteistani, joka aina onnistuu yllättämään oman tiensä kulkemisella, ja hänen hittinsä ovat tahdittaneet omaa elämääni jo teiniajoista lähtien. Hän on myös mahtavan aito ja välitön persoona.

Video: Noin viikon uutiset "Naton takii"

En varsinaisesti seuraa tai katso Noin viikon uutiset -satiiriohjelmaa, mutta aina kun televisio sattuu olemaan oikeaan aikaan auki, huomaan hörähteleväni hyville jutuille, ja niin kävi jälleen viime viikolla. Suomessa ei tehdä tarpeeksi satiiria tai varsinkaan hauskoja parodiavideoita tähän tyyliin ajankohtaisesti, joten lisää tällaista!

 

 

 

 

 

Kuvat: Netflix, Neil Gaiman, HBO Nordic.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.