Mitä tv-juttuja missasit Lilyn tauon aikana?

futisvanhemmat.jpg

Hei, te kaikki! Ihanaa olla taas Lilyn ja blogin parissa! Sunnuntaista asti päivitin Lilyä valehtelematta kymmeniä kertoja päivässä, ja vieroitusoireet olivat kovat. Olisin halunnut kertoa monestakin suomalaisen tv-maailman uutuudesta, mutta turhaksi yritykseksihän ne postaukset jäivät. Ajattelinkin nyt koota tähän yhteen lyhyehköön postaukseen tämän viikon kiinnostavia uutuuksia, joista suurinta osaa voi käydä katsomassa myös verkossa.

Futisvanhemmat Yle TV1: ti klo 20 Ylen uusi kotimainen dokumentaarinen realitysarja seuraa nuorten poikien jalkapallojoukkuetta ja etenkin sen toiminnassa mukana olevia vanhempia. Näin tämän ensimmäisen jakson ennakkoon vieraillessani Ylellä perhebloggaajien päivänä, ja hyvin on sarja tehty! Eri perheitä seurataan eri näkökulmien kautta, sillä tunteet itse jalkapalloa sekä siihen liittyvää vanhempain harrastuneisuutta kohtaan vaihtelevat suurestikin perheissä. Kahdeksanosaisen sarjan kaikki jaksot ovat jo katsottavissa Yle Areenassa, ja televisiosta uusia jaksoja voi seurata tiistai-iltaisin. Ylen Futisvanhemmat-sivuilla voi seurata mielenkiintoisia keskusteluja urheiluvanhemmuudesta!

The Path HBO Nordic: uudet jaksot torstaisin Amerikkalaisen Hulu-suoratoistopalvelun sarjauutuus The Path nähdään Suomessa HBO Nordicilla, ja tänään ilmestyivät palveluun sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa. Sarjan pääosissa nähdään Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) ja Hugh Dancy (Hannibal). Tämän draaman keskiössä on uskonnollinen liike, jonka kulttimaisia piirteitä tarkastellaan sen toiminnassa mukana olevien päähahmojen kautta. Itse kulttia ei määritellä hirveän tarkasti, ja tärkeämpää onkin sen jäsenien seuraaminen, ja heidän mukanaolon motiivien tarkastelu. Dancy on liikkeen karismaattinen varajohtaja, ja Paul on oman osallistumisensa kyseenalaistava perusjamppa.

Kutosen miesmaanantait klo 19-22: MiesluolatKummalliset kiihdytysajot ja Mahtavat miekat Frii-kanavan ollessa naisille suunnattu kanava, sen miehinen vastine on Kutonen, ja nyt menneenä maanantaina sillä alkoi hauskalta kuulostava kolmikko realitysarjoja. Nimistä voi päätellä kaiken tarvittavan, ja ihan tekisi itsenikin mieli parkkeerata sohvalle näiden jaksojen pariin!

Video: The Ranch trailer

The Ranch Netflix 1.4. Huomenna perjantaina komediauutuus The Ranch ilmestyy Netflixiin katsottavaksi. Sarja yhdistää veljeksinä That ’70s Show -sarjasta tutut Ashton Kutcherin ja Danny Mastersonin, joiden hahmot yrittävät osallistua isänsä maatilan pyörittämiseen. Mukana on kaupunkilaiset maalla -tyylisen peruskomedian lisäksi eksistentiaalista pohdintaa elämän menetetyistä mahdollisuuksista sekä perheenjäsenten välienselvittelyä. Voisin kyllä katsoa ihan melkein mitä vaan, missä on mukana Masterson ja Kutcher, joten JEE!!!

 

 

 

 

Kuva: Yle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *