Mitä TV-sarjaa katsot, kun teet jotain muuta?

Dynasty (Netflix)

Kasariklassikon uusi versio on ihanan näyttävä sarja, joka vetelee saippuasarjaelementtiään ruutuun erittäin löysin rantein. Hirveän syvällisesti ei tähän dramaattiseen (huom! ei draama) sarjaan halua syventyä, mutta sitä on hauska seurata jonkun muun tekemisen ohessa. Katson sarjaa näin aina joitakin minuutteja kerrallaan esimerkiksi rasvatessa suihkun jälkeen tai pidemmän pätkän virkatessani.

Bachelor Pad (Ruutu+)

Moni ei muista tätä Bachelor-maailman aiempaa spin-off-sarjaa eli ensimmäistä varsinaista mihin-ne-kaikki-osallistujat-tungetaan-sarjaa, mutta onneksi Ruutu+:n kattavassa Bachelor-valikoimassa on myös tämä legendaarinen sarja tarjolla.

Ajallisesti ensimmäinen Bachelor Pad -kausi sijoittuu 14. The Bachelorin (Jake Pavelka) ja 6. The Bacheloretten (Ali Fedotowsky) jälkeen. Sarjassa kisailtiin rahasta ja rakkaudesta kolmen kauden verran, ja skandaalien lisäksi muistoihin on jäänyt myös monta tosielämän pariskuntaa.

black-ish (Viaplay)

Kelpo komediasarja käsittelee elämää erittäin hyvin toimeentulevan keskiluokkaisen afrikkalaisamerikkalaisen perheen näkökulmasta, ja peruskomedian joukossa nähdään tarinoita myös tosielämän ongelmista, kuten rasismista.

Yhtälailla hyvää läppää ja syviä ajatuksia jakavaa sarjaa on hyvä katsoa, sekä keskittymällä tai muuta puuhailemalla. Sarjan kolmannen kauden ensimmäinen jakso sijoittuu Orlandon Disney Worldiin (sarjaa esittävä ABC on osa The Walt Disney Companya), ja saman kauden lopussa avataan takaovi uudelle spin-off-sarjalle grown-ish.

Vain elämää (Ruutu)

Kyllä tämä musiikkiviihdeohjelma vain toimii virkkaussarjana äärettömän hyvin! Jo vajaa vuosi sitten kerroin ohjelman soveltuvan erityisen hyvin oheistekemiseen, kun haluaa jotain viihdettä muun tekemisen rinnalle. Nykyäänkin istun useat illat nojatuolissa katsomassa läppäriltä putkeen rästiin jäänyttä 8. kautta, virkkailleen samalla kaikkea yhdentekevää.

 

Mitä sarjoja tai ohjelmia sinä katsot puuhatessasi jotain muuta?

 

 

 

 

 

Kuvat: The CW, ABC, ABC, Nelonen Media / Petri Aho.

Kommentit

Thebs (Ei varmistettu) http://outlandishblog.com

Ahhaha, ihan mahtava aihe! Itse asiassa ei tule oikeastaan ikinä oikeasti katsottua telkkaria, se vaan pyörii taustalla hälinänä. Jopa sohvalla lojuessa keskityn kaikkeen muuhun kuin telkkariin (eli kännykkään tai poikaystävään).

Lemppari taustahälyt ovat Jamie Oliverin Ruokaritarit-sarja ja Master Chef Australia. Sekä tietty Vain Elämää, täytyyhän täällä ulkomailla saada pieni pala Suomea viikottain ;)

Maria Hakkala

Välillä mulla tää muun kanssa säätäminen menee niin yli, että on vaikeeta keskittyy mihinkään ohjelmaan, ja sit täytyy aina vähän skarpata taas! :)

Mä katson, tai siis lähinnä kuuntelen yleensä netflixiä samalla kun tiskaan tai vaikka kuorin perunoita keittoon, tässä toimii parhaiten (amerikkalaiset) komediasarjat, jotka on nähnyt jo moneen kertaan, esim frendit tai 70 show tai himym

Maria Hakkala

Just noin! Mä kans välillä yksin ruokaa laittaessa nostan pädin tyynyllään keittiön tasolle, ja siitä on hyvä katsoa Gilmoren tyttöjen vanhoja jaksoja. :D

He_Idi (Ei varmistettu)

Yleensä taustalla pyörii joko jotain, jonka olen jo nähnyt ja hyväksi todennut, jolloin voi välillä pysähtyä fiilistelemään tiettyjä juttuja; esimerkiksi It's Always Sunny in Philadelphia, Coupling, Mr Selfridge, King of Queens, Frendit... Tai sitten voi pyöriä jotain mielenkiintoista, jota joku on suositellut, mutta johon ei ole ehtinyt syventymään aikanaan, kuten alkujaan Sohvaperunat, Buffy, Futurama. Apua, tästä päätellen en paljoakaan katso ns. moderneja tai tämän hetken hittisarjoja. Ehkä olen aina ollut vähän aikaani jäljessä :D

Maria Hakkala

Mut toi on paha, et jos yrität tutustua johonkin mielenkiintoiseen sarjaan, ja sit kattoo vaan sivusilmällä! :D

Apua!

Buffyhan <3 nimenomaan vaatii ja ansaitsee jakamattoman, häiriintymättömän huomion! Ei niissä möröissä muuten perässä pysy.

Ja eikös Sohvaperunat (en seuraa) oo tehty ihan sitä varten, kun ei ehdi tai viitsi istua tunteja telkkarin ääressä niin voi tunnissa katsoa tiivistelmän koko viikosta :-D

Maria Hakkala

Buffy on paras! <3

Kommentoi