Mitä valitset ruutuun lauantai-iltana?

Suomalaisiin perhe-elämän perinteisiin kuuluu lauantai-illan saunavuoro ja rentoutuminen perheen kanssa. Yhdessä laitetaan kenties jotain pientä, hyvää, arjesta poikkeavaa herkkuruokaa, kokoonnutaan olohuoneeseen ja laitetaan televisio päälle. Koko perhe katselee yhdessä jotain koko kansan rakastamaa viihdeohjelmaa, josta puhutaan työpaikkojen taukohuoneissa ja radio-ohjelmissa.

Kuulut sitten tällaiseen stereotyyppiseen suomalaiseen perheeseen tai et, millä tavalla sinä vietät lauantai-iltasi? Oletetaan, että olet kotona viettämässä vapaailtaa ja haluat katsoa jotain kivaa televisiosta, siitä fyysisestä kapistuksesta olohuoneessasi. Mitä valitset ruutuusi pyörimään? Katsotko suositun pari vuotta vanhan elokuvan, joka saa ensiesityksensä televisiossa iltayhdeksältä parhaaseen katseluaikaan? Vietätkö mukavan mutkatonta iltaa koko perheen viihdeohjelman parissa, sillä näissä on mistä valita? Vai laitatko televisiosta pyörimään sovelluksen tai toisen laitteen avulla aivan itse valitsemasi sarjan tai dokumentin, jota ei luetella sanomalehden takasivun ohjelmalistauksessa?

Minä toivon olevani lauantai-iltana kotisohvalla ihanassa miniloman jälkeisessä onnellisuuden pöhnässä, jos vain tähdet ovat oikeassa asennossa eikä mikään perhonen räpyttele siipiään maapallon toisella laidalla. Sormet ristiin!

Mitä sinä valitset televisioruutuun ihan tavallisena lauantaina?

Kommentoi alle!

 

Tämän viikon lauantaina 25. helmikuuta ruutuun voi valita muun muassa seuraavia ohjelmia:

Stadi vs. Lande: Maikkarin uusi koko perheen viihdeohjelma alkaa perjantaina 24.2. mutta uusitaan heti lauantaina 25.2. klo 20.00 Subilla

Ted: muutaman vuoden takainen hittielokuva ison pojan rääväsuisesta pehmolelusta nähdään TV5:llä la 25.2. klo 21.00

Taboo: Tom Hardyn luoma ja tähdittämä uutuussarja 1800-luvun alun brittien ja jenkkien välisestä kahnauksesta, timanteista ja keplottelusta on katsottavissa HBO Nordicilla.

 

 

 

 

 

Kuvat: MTV, TV5, HBO Nordic.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.