Miten houkutella avokki kirjoittamaan blogiin?

Kuva: FX

Avokkini on aina ollut erittäin kannustava blogiharrastukseni suhteen, ja olen jo jonkin aikaa yrittänyt houkutella hänet aktiivisemmin mukaan blogin pariin. Meillä on joitakin yhteisiä sarjarakkauksia, mutta suureksi osaksi hän katsoo aivan eri sarjoja kuin minä. Hän on tosin onnistunut houkuttelemaan minut esimerkiksi Battlestar Galactica:n pariin, ja minä olen hellästi tuputtanut hänelle omia suosikkisarjojani, kuten Bones ja Criminal Minds. Koska sarjamakumme eroaa aika lailla, olen pyytänyt häntä kirjoittamaan tänne vierailevia postauksia hänelle tärkeistä sarjoista. Pienen alkuhämmennyksen jälkeen hän suostui tehtävään mielellään, vaikka viimeksi tänään taisikin kysellä, että mitä ja miten hänen pitäisi sitten kirjoittaa. Ongelmana on, hmm, sanoisinko, oikean motivaation löytäminen tehtävän loppuunsaattamiseksi.

Ajattelinkin olla niin sanotusti kyöni ja ottaa käyttöön kovat aseet: tämän postauksen yllä oleva kuva (Archer) ja alla oleva video (House of Cards) edustavat avokkini kahta lempisarjaa! Lisäksi haluaisin kiinnittää huomionne blogini suhteellisen mittavaksi venyneeseen oikeaan sivupalkkiin, jonka alalaidassa, siellä seuraajien listan perässä, majailee nykyään myös lista avokkini seuraamista sarjoista. Tarkoitus olisi, että jos siltä listalta löytyy teidän suosikkeja tai muita mielenkiinnon kohteita, voisin kysellä avokkia kirjoittamaan tulevaisuudessa myös näistä sarjoista.

Haastakaamme täten avokkini kirjoittamaan monta kuukautta suunnitteilla olleen ensimmäisen postauksensa! Paina sydäntä tai kommentoi, jos haluat kuulla ensi kertaa kommentteja suoraan tältä paljon puhutulta avokilta!

Video: Kevin Spacey's Correspondents' Dinner Spoof

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Breaking Badistä eh-dot-to-mas-ti kiinnostaisi kuulla! Olen itse jo pidemmän aikaa jahkaillut, että pitäisikö aloittaa ko. sarjan netflixailu, mutta jotenkin olen kuullut siitä niin paljon hyvää, että epäilen lopputuloksen olevan sama kuin Matrixista pois lähtiessä ("tässäkö tää nyt oli"). 

Kiinnostaa etenkin, koska ainakin näin ensivilkaisulla sarjamakuni on lähempänä sinua kuin avokkiasi :) 

P.S. Criminal Minds <3 

Maria Hakkala

You're in luck: avokin ensimmäinen postaus tulee käsittelemään juurikin Breaking Bad:iä! :)

P.S. Criminal Minds:in vanhat jaksot ovat pyörineet jo pitkään Foxilla uusintana, ja joka kerta, kun näkee ohimennen edes pienen pätkän ohjelmasta, tulee aina jotenkin niin lämmin olo! Viimeksi eilen näin sattumalta pätkän Prentissin ja Doylen showdownista. :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Joo, House of cards -jutut olisivat tervetulleita :)

Maria Hakkala

Aina, kun avokki katsoo House of Cards:ia, eksyn ruudun ääreen minäkin ihan vain Kevin Spaceyn Frank Underwood -äänen houkuttelemana. En vaan millään pysty ottaa todesta hahmoa, jolla on noin karikatyyrinen ääni. :D

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Kevin Spacey <3

Homelandista olisi tosi mielenkiintoista kuulla avokkisi näkökulma! Näyttäisin omalle siipalleni (joka täysin koukussa sarjaan myös)  - ja kirjoitti blogiini aikoinaan postauksen Matthew Greenin kirjasta The Memoirs of an Imaginary Friend.

Maria Hakkala

Joo, muistan tuon postauksen! :) Avokki on katsonut Homeland:iä hiukan pidemmälle kuin minä; se on mulle aika raskas sarja seurata binge-watching -tyylisesti.

Mimimii (Ei varmistettu)

Orphan Black ja Breaking bad kiinnostaa! Ekaa en ole vielä aloittanut, kiinnostaisi kyllä ja bb menossa toinen tuottari, alkaa jo kahmaista minut mukaansa :)
Ps. Girls päivitys: viimeinen jakso katsomatta, tuntuu etten vieläkään ole ihan uppotunut juoneen! &gt;:(

Mimimii (Ei varmistettu)

Ja tässä piti olla viimeisenä yrmyhymiö :D
&gt; : (

Maria Hakkala

Mä niiin haluan kans nähä Orphan Black:in toisen kauden! Odotan ihan kieli pitkällä, josko se tulis joko Netflixiin, HBO Nordicille tai Ylelle. :)

Mä oon ihan selkeesti ollu siis oikeessa Girls:istä! :D

LtotheH (Ei varmistettu)

Ultimaattisena Fire Fly fanittajana, olisi mielenkiintoista lukea juttu siittä. Sarjaa itsessään (tai Serenity- elokuvaa) ei voisi minulle enempää enään myydä, mutta miehen näkökanta tervetullut ;) Myös pieni analyysi sarjan ja leffan välillä olisi upea.

Maria Hakkala

Firefly on kyllä yksi avokin suosikeista ja selittää osaltaan myös avokin kiinnostuksen Suits:iin! Ihme kyllä, ettei hän ole löytänyt vielä Castle:a. :)

Maria Hakkala

Hei, kaikki! Urakkamme oli menestyksekäs: Avokki Corner on nyt avattu! :)

Kommentoi