Miten seurata blogia kätevästi?

Blogin seuraamiskanavien päivitys tulee ajankohtaiseksi nyt huomisesta lähtien, kun perinteinen ja kotimainen Blogilista lopettaa toimintansa. Monissa blogeissa tätä muutosta on kohdeltu elämää suurempana tragediana, mutta itse olen alkanut käyttää Blogilistaa vasta oman blogin aloitettuani, joten menetys tuottaa minulle vain lähinnä käytännön tuskaa. Olen perinteisesti ollut itse bloggaajien kannalta se hankalin mahdollisin määritettävä lukija, sillä monta monituista vuotta kävin blogeissa päivittäin kirjanmerkkien kautta. Nyt erilaiset seurantatavat ovat tulleet itselle tutummiksi, joten tässä tiivistettynä blogin seuraamispalvelut ja sosiaalisen median linkit:

  • Lily: rekisteröidy tänne Lilyyn tuosta vasemmasta yläkulmasta ja seuraa blogiani! Rekisteröityneenä kommentointi ja muidenkin blogien seuraaminen on helpompaa.
  • Facebook: linkkaan tänne kaikki postaukset, ja ajoittain jaan täällä uutisia ja blogissakin olleita valokuvia. Blogipostauksia voi kommentoida tännekin, jos siltä tuntuu!
  • Bloglovin’: kansainvälinen versio Blogilistasta, johon päivittyy automaattisesti kaikki blogipostaukset.
  • Twitter (@MariaVariety): yleisiä huomioita televisiosarjoista ja uutisten jakoa sekä ajoittaisia livetwiittauksia hauskoista ohjelmista.
  • Instagram (@mariavarietyshow): kuvia televisiosarjoihin liittyen sekä yleistä kuvitusta elämästäni blogin ympärillä.

the_variety_show_follow.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *