Mökkiviikonlopun pohdintoja

The Variety Show

Vietän paraikaa pikkujouluista mökkiviikonloppua kavereiden kanssa sivistyksen ulottumattomissa, joten varsinaisia tv-aiheisia päivityksiä on saatavissa vasta palattuani oman tietokoneeni pariin. Hämmentävästi kaikista iPadin hyvistä puolista huolimatta en tällä pysty tekemään järkevästi monen kuvan postauksia. Minullahan on, siis, täällä jumalanseläntakana mukana padi, johon saan nettiyhteyden avokin puhelimen kautta, ja hätätilanteessa voisin myös käyttää yhtä läppäriä, mutta kummallisesti pitkää, yhtäjaksoista padin naputtelua pidetään antisosiaalisena. Lisäksi se herättää kysymyksiä, kuten 'mitä ihmettä sä kirjotat?', johon en ole salabloggaajana valmis vastaamaan kavereille.  Hirveästä postausinnostani huolimatta haluan myös nauttia hyvästä tunnelmasta, mikä on tämän sekalaisen seurakunnan söheltämisen ansiota! Tämän lyhyen näpyttelyn aikana olen katsellut kun avokkini kavereineen rypyttää karjalanpiirakoita ja laukoo kaikkia mahdollisia huonoja vitsejä aiheesta. Tänään olemme myös äityneet pohtimaan The Big Bang Theoryn nykyistä huonoutta, vaikka konsensus olikin Amyn hahmon positiivisesta kehityksestä. Pari kaveria on myös intoillut tämäniltaisesta Doctor Whon merkkitapauksesta, jota ainakin yksi tämän blogin lukija on odottanut kieli pitkällä. Huomenna yritän palata normaaliin päiväjärjestykseen, mutta nyt saa tv-sarjojen maailma odottaa, ja yritän sopeutua ihan reaalimaailman juonikuvioihin. Hyvää lauantai-iltaa kaikille! :)

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

En yhtään ymmärrä, kuka sitä Doctor Whota oikein odottaa. (2 h 31 min(!) vaikka enhän mä laske...)

Hauskaa mökkiviikonloppua!

Maria Hakkala
The Variety Show

Kiitos! :)

Muista tehä sit se postaus tosta spesiaalista!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Voi ei! :D Mä en kyllä tiedä, osaanko. Mutta oli se hyvä. Oli. Tosiaan. :')

Amma
Why you little!!

Häh, musta TBBT:n viimeisin kausi on ollut hauskinta settiä pitkään aikaan! Tosin se saattaa kyllä johtua hyvin pitkälti Amysta, mutta edellisillä parilla kaudella hyvin harvoin edes naurahdin, nyt olen räkättänyt niin, että hyvä että kersa saa nukuttua. Niin on meitä moneen junaan o_O

pieta
Ruista Ranteessa

Mustakin Amy on mahtava! Jos vaikka sarja onkin muuten mennyt huonompaan suuntaan niin Amyn olemassaolo ainakin saa sen unohtumaan aika hyvin :)

Maria Hakkala
The Variety Show

Mä nimenomaan puolustelin sarjaa kun muutama kaveri oli sen nykyisen huonouden kannalla! Eihän mikään sarja pysty pysymään täysin samana seitsemää kautta; ei siinä olisi mitään järkeä. Sarjojen täytyy kehittyä eri tavoin, ja osa kehityksestä toimii, osa ei. Niin kuin olen aikaisemminkin täällä maininnut, olin aluksi Amyä ja Bernadettea vastaan, koska hahmot tuntuivat niin väkisin väännetyiltä, mutta nimenomaan Amy on kehittynyt aivan hurjan hauskaksi hahmoksi (paljon hauskemmaksi kuin alunperin oli). Myös esim. Rajin Lucy oli hyvä lisäys, ja hahmona aivan Rajille sopiva!

Osa siitä perusviehätyksestä sarjasta on kyllä kadonnut, mutta se ei tarkoita, että sarja olisi huono. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.