My Watch List: Loppukesän sarjasuosikkini!

The Bletchley Circle series 1.jpg

The Bletchley Circle — Omat suositukset ovat niitä parhaita suosituksia! En ollut aikonut alkaa katsoa Ylen tahtiin uutta pukudraamasarjaa, vaikka siitä kirjoitinkin, mutta sarja on ollut jo pitkään odottamassa omalla listallani Netflixissä. Viikonloppuna koin kuitenkin hetken ja tunnelman, johon kelpasi vain pako menneisiin aikoihin, joten laitoin sarjan pyörimään. Nyt menossa on jo toisen kauden arvoitus, ja sarjaa katsoessani virkkaan menemään jämälankoja. Ihan parasta!

black-ish season 2 promo.jpg

black-ish — Viime aikojen tärkein sarjaprojektini on ollut tämän sarjan kakkoskauden loppuun katsominen, sillä sarja poistuu Viaplayn valikoimasta ihan näinä päivinä. Onneksi Viaplay tästä ilmoittaa sarjan kohdalla palvelussa, ja onneksi sarja palaa uusien jaksojen kera palveluun ensi vuoden puolella! Kauden alkupuoli hiukan tökki, mutta toinen puoli oli aivan mahtava. Sarja on toisaalta mukava ja harmiton komediasarja, ja toisaalta se opettaa sekä amerikkalaista että kansainvälistä yleisöä afrikkalaisamerikkalaisten arjesta Yhdysvalloissa.

Game of Thrones S07E07 Helen Sloan.jpg

Game of Thrones — Viimeisen parin viikon sarjapohdinnoista ei voi millään jättää pois HBO:n huippusarjaa, joka on tällä uusimmalla kaudellaan rikkonut katsojaennätyksiä melkeinpä jokaisella jaksolla. Kauden finaalijakso julkaistiin virallisesti maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa, ja huippupitkä jakso piti sisällään kaikkea herkkua ja hirveää. juliaihminen kertoo blogissaan tunnelmia tästä viimeisestä jaksosta sekä sen katselemisesta Tennispalatsin erikoistapahtumassa, johon minulta jäi tällä kertaa osallistumatta kiireiden takia. Kirjoittelen tässä jossain vaiheessa GoT-postauksen, sillä tämä uusin kausi on ollut minusta positiivinen yllätys monellakin tapaa!

 

Mitä sinä olet katsonut viime aikoina? 🙂

 

 

 

 

 

Kuvat: ITV, ABC, HBO.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *