My weekend

osteria_ovo_pizza.jpg

Lauantai-iltana kävimme mieheni kanssa syömässä jo pieneen kulttimaineeseen nousseen Pizzariumin isoveljessä eli Turun jokirannassa ihastuttavassa Osteria Ovossa. Tämä viikonlopun piristys oli yksi häälahjoistamme, ja kyllä maistui hyvälle! Älkää silti huoliko: uuteen ruokavaliooni kuuluu silloin tällöin sallittu vapaa ateria. Uuteen ruokavalioon on muuten tullut totuttua oikein hyvin, ja kiitos kaikille dieettipostauksen tsempeistä! (kuva: @mariavarietyshow)

green-arrow-2.gif

Televisiosarjojen puolella olen aika tiiviisti tuijotellut Arrow-sarjaa, sillä 3. kauden jaksot tulivat pari viikkoa sitten Netflixiin. Vaikka nämä uusimmat juonikuviot eivät ihan maistu itselleni, on Oliverin ja kumppanien seikkailuita silti ihanaa jälleen tuijotella koko ruudun täydeltä. Muutaman viikon päästä alkavatkin sopivasti Subilla uudet 4. kauden jaksot, jotka ovat vain muutaman kuukauden alkuperäisesitystä jäljessä.

Video: CMA Awards 2015 Brad & Carrie Promo

Aikaisemmin tällä viikolla Nashvillessä juhlittiin kantrimusiikin merkeissä CMA Awardseissa. Olen jo useamman vuoden ajan seurannut countrygaaloja, ja mielestäni näissä gaaloissa on keskimäärin paljon rankempia vitsejä kuin vastaavissa popgaaloissa. Rakastan countrya, ja rakastan sen häpeilemätöntä fanittamista, mistä suomalaisetkin voisivat ottaa hiukan mallia!

 

Miten teidän viikonloppunne sujuivat? 🙂

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *