Naisten maanantai: Ääneen pääsevät huikea Ronja Salmi ja rohkea Jenny Lehtinen

Jenny+ Jenny Lehtinen Yle Anne Hämäläinen.jpg

Tänään alkaa pari niin huippuohjelmaa, että on pakko vinkata! Jos tämän illan ensi-illat menevät ohi, voi jaksoja aina seurata myös Yle Areenan suoratoistopalvelussa.

Jenny+ Yle TV2 maanantaisin klo 21.00 Viime syksynä ihastuttanut ajankohtaisohjelma Jenny+ palaa ruutuun uusin toisen kauden jaksoin. Uusissa jaksoissa istutaan brunssipöydässä erilaisten vieraiden kanssa ja keskustellaan kaikesta mahdollisesta itsetunnosta hyvinvointiin ja ihmisyyteen itseensä. Jenny Lehtinen ja Saara Sarvas jatkavat itsensä hyväksymisen puolesta puhumisesta vieraidensa kanssa kuplajuoman ja hyvän ruoan äärellä. Tiesitkö muuten, että Jenny+ voitti parhaan lifestyle-ohjelman Kultaisen Venlan tammikuussa? Aika jees!

Mitä mietit, Ronja Salmi Yle Hanna-Maria Grönlund.jpg

Mitä mietit, Ronja Salmi? Yle TV2 maanantaisin klo 21.30 Jos et ole vielä kuullut tämän hetken päheimmästä supernaisesta Ronja Salmesta, kannattaa hankkiutua hänen uuden ohjelmansa ääreen, missä Salmi pohtii nykyajan nuorten aikuisten ongelmia omista lähtökohdistaan. Ensimmäisen jakson aihe on kuvaavasti riittämättömyyden tunne, ja myöhemmissä jaksoissa käydään mm. käsiksi myös pilluun ja siitä puhumiseen.

24-vuotias Salmi pyörittää omaa monipuolistaa yritystään, hänet palkattiin alkuvuodesta tämän vuoden Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajaksi, ja viime vuoden lopulla hän oli vieraana Linnan juhlissa. Salmi ohjaa, kirjoittaa, juontaa, kehittää, suunnittelee, kaikkea niin hurjalla vauhdilla, että tästä naisesta tulee vielä vaikka mitä, vaikka nykyinenkin lista varmasti riittäisi. Demi-lehden Insta Stories -sarja Karma on Salmen käsialaa, ja hänet tunnetaan myös intohimoisena ja ylpeänä heppatyttönä.

Nykynuorison tunteiden tulkkina tunnetuksi tullut Ronja Salmi on aivan pian nimi, jonka koko kansa tietää. Ehkä viime lauantainen Uutisvuoto-vierailu auttaa asiaa!

 

Eivätkö olekin muuten aivan huikean upeat promokuvat näistä upeista naisista? Vau!

 

 

 

 

Kuvat: Anne Hämäläinen/ Yle, Hanna-Maria Grönlund/ Yle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *