Nashville saa jatkoa!

Kuva: ABC

Viimeinen omista suosikkisarjoistani, joiden kohtalon selviämistä olen odottanut pelonsekaisin tuntein, sai päätöksen kohtalostaan viime yönä! Nashville saa kuin saakin jatkoa, ja kolmas kausi tulee olemaan 22 jaksoa pitkä. Faneille erittäin hermostuttava pitkä odotusaika uusimisen suhteen johtui Deadline.comin mukaan verohelpotuksista, joita Tennesseen osavaltio on vähentänyt tänä vuonna sarjalta. Nashville on kallis sarja tehdä, joten ei mikään ihme, että noinkin iso muutos verotuksen suhteen luo paineita sarjan budjetille. Kaikeksi onneksi ABC kuitenkin päätyi jatkamaan tätä ihanaa kantrimusiikkiin keskittyvää sarjaa!

 

Kommentit

Sagu (Ei varmistettu)

Jes jes jes jes! Päivä pelastettu! :D

Maria Hakkala

Mulla kans, ja sen takia oli pakko laittaa tänne tällanen minipostaus. :)

Maria Hakkala

Mä yllätyin kans jonkin verran Revolution:in loppumisesta; aattelin, et kun se selviää ensimmäisestä kaudesta, se jatkuu sit pitempäänkin!

Mun suosikeille kyllä kävi kans suurimmaks osaks hyvin! Enemmän on jäänyt harmittamaan noiden 'tämän haluan katsoa vielä joskus' -sarjojen liian pikainen loppuminen.

Tyyne
Sukat makkaralla

Whihii! You made my day, jee mikä uutinen!

Maria Hakkala

Mä ehdin jo vähän pelätä kun tätä uutista pantattiin muita pitempään, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! :)

Amma
Why you little!!

Huh, olipa helpotus :) Mies on pitänyt mua aika hyvin tiedoissa et mitä sarjoja on jatkettu ja mitä lopetettu (IGN:n orja), mutta tästä ei kyllä maininnut mitään. Hyviä uutisia!

Maria Hakkala

Vähänkö kätevää kun on tollanen oma tietotoimisto kotona! :)

Eeru
Packing peanuts

Hyvä tietää, kun olen kerran koukuttunut tuohon sarjaan aikas hyvin. Olen oikein itsekin yllättynyt kuinka siitä pidän, vaikka muuten pääaiassa katson dekkarijuttuja yms. rikoksen ratkaisuun liittyviä sarjoja.

Maria Hakkala

Tän sarjan konsepti on mun mielestä tosi hyvä, ja mua itteeni kiehtoo erityisesti ison musiikkibisneksen kulisseihin 'näkeminen'. :)

Kommentoi