Netflixissä kuhisee: uutisia ja uusia julkaisuja

che_key_002_h.jpg

Kuva: Netflix

Chelsea Handler Netflixissä! Räväkkää ja täysin asiatonta huumoria viljelevä Handler lähti omasta talk show’staan E!-kanavalta aikaisemmin tänä vuonna, ja pian tämän jälkeen julkaistiinkin tieto Handlerin sopimuksesta Netflixin kanssa. Kohtuullisen nopealla aikataululla liikkuneen yhteistyön tulos saatiin nähtäville jo viime viikolla, kun Handlerin komediaspesiaali Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live lisättiin Netflixin valikoimaan. Jo vuosia amerikkalaisia hauskuuttanut Handler saa vihdoin laajemman yleisön, eikä hänen maailmanvalloituksensa varmastikaan jää tähän! Tämän stand-up-show’n katsomisen lisäksi toivoisin Netflixin ottavan valikoimaansa Handlerin aiemman talk show’n Chelsea Lately, jossa vieraat intoutuivat puhumaan vähintäänkin yhtä rivoja kuin emäntänsä, ja jota voisi vallan mainiosti katsoa pikkuhiprakassa kavereiden kera!

//www.youtube.com/embed/_fUYz66IVrw

Video: Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live – Trailer

 

netflix_debacle_hori.jpg

Kuva: Fangirl Quest (& Netflix)

Olen jo muutamaan otteeseen vinkkaillut täällä blogin puolella Fangirl Questistä ja heidän mahtavasta projektistaan sceneframingin maailmassa. Netflix puolestaan julkaisi viikko sitten kilpailun, jossa he etsivät amerikkalaisista faneistaan Grammasteria kiertämään muutaman viikon ajan Netflixin laskuun ja kuvaamaan elokuvien ja sarjojen kuvauspaikoilla. Kilpailuun pystyi osallistua ottamalla kuvan jostain tutusta paikasta ja käyttämällä #Grammaster -hashtagia. Yllä olevassa kuvassa näette Fangirl Questin tekemän vertailukuvan heidän omasta kuvastaan (vasemmalla) ja Netflixin kuvasta Instagramissa kilpailun julkistamisen yhteydessä. Fangirl Questin naiset kirjoittivat ystävällismielisen avoimen kirjeen Netflixille kuvien samankaltaisuudesta, ja tässä vaiheessa aiheesta alkoivat kiinnostua muutkin ihmiset. Yle kirjoitti aiheesta tänään hyvin raflaavalla otsikolla varustetun jutun, joka lainaa Netflixin Fangirl Questiä kehuvaa twiittiä sekä Fangirl Questin avointa kirjettä, mutta joka ei kuitenkaan sen tarkemmin esittele osapuolien kommentteja. Fangirl Questin avoimen kirjeen nähtyäni pyysin Netflixiä Suomessa edustavalta Cocommsilta kommenttia aiheeseen eilen illalla. Cocommsin edustajan mukaan kuvien suhteen kyseessä oli sattuma, ja että Neflix on paraikaa yhteydessä Fangirl Questiin, ja että Netflix haluaakin korostaa olevansa Fangirl Questin faneja itsekin. Cocommsilta pyydettiin myös ymmärrystä ja aikaa tilanteen selvittämiselle. Fangirl Quest toistaa Cocommsilta saatua kommenttia hyväntahtoisuudestaan ja asian keskeneräisyydestä. Eiköhän tässä voi seurata tilannetta rauhassa ilman sen suurempia herneitä nenässä!

 

netflixspoilers.png

Kuva: Netflix

Netflix julkaisi muutama viikko sitten hauskan spoiler-aiheisen sivuston Living with Spoilers, jonka käyttäminen on toisaalta äärimmäisen hauskaa ja toisaalta äärimmäisen pelottavaa. Sivustolla voi esimerkiksi hauskasti testata, minkälainen spoilaaja olet, ja minähän tottakai sain äärettömän besserwissermäisen spoilaajan leiman testissä! Ehdottomasti sivuston hauskin osio mielestäni on ”Spoil Yourself”, jossa avautuu sattumanvaraisesti älyttömän spoilaavia kohtia erilaisista elokuvista ja sarjoista modernimmasta materiaalista viihteen klassikoihin. Äärettömän koukuttavaa mutta myös äärettömän pelottavaa! Juuri äsken sivustoa jälleen kokeillessani silmille lävähti Battlestar Galactica:n loppuratkaisu, jonka olen onnekseni jo nähnyt sarjaa katsoessani. Voin kai sanoa olevani masokisti, koska painan ”See Another Spoiler” -nappia kerta toisensa jälkeen! Kokeile, jos uskallat!

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *