No, se Putous jatkuu taas

Putous MTV3 9. kausi.jpg

Hei, annetaanko pienet aplodit sille, että Putous tekee pitkiä ja hauskoja videoita uuden kauden mainostamiseen? Tuntuu, että suomalaiset ohjelmat eivät aina jaksa tehdä kunnon mainosmateriaalia, tai pitäydytään ainakin vain perinteisessä mainonnassa, ja Putous onnistuu aina yllättämään positiivisesti! Kätevästi samalla esitellään katsojille myös uuden kauden uuden pelurit.

https://youtube.com/watch?v=RmmRw98o8Es%3Fecver%3D2

VIDEO: PUTOUS ALKAA TAMMIKUUSSA 2018 (MTV3)

Sitä voisi luulla, että yhdeksännen tuotantokauden kohdalla sama viihdeohjelma ei enää jaksaisi kiinnostaa, mutta aina sen Putouksen pariin tulee eksyttyä tavalla tai toisella! Esimerkiksi viime kaudella en katsonut läheskään jokaista jaksoa kokonaisuudessaan, mutta melkeinpä joka jakson yksittäisiä sketsejä tsekkasin Katsomosta.

Putous on pyörinyt Maikkarilla jo vuodesta 2010, ja on hassua ajatella, kuinka moni suomalainen näyttelijä on noussut tähdeksi sen ansiosta. Vaikka välillä tuntuisikin, ettei jaksaisi uusia hahmoja tai sketsejä, tehdään ohjelmaa niin hyvin, että sen parissa viihtyy hyvin.

Tältä uudelta kaudelta odotan lisää Trump-sketsejä ja viikkokatsauksen sekoiluja! Ja kivoja vierailevia tähtiä! Ja sekoilua, mainitsinko jo sekoilua? 🙂

Putouksen 9. kausi alkaa lauantaina 20. tammikuuta klo 19.30 MTV3-kanavalla.

 

Voisinkin joskus tehdä listauksen omista lempihahmoistani, joista moni tippui aivan liian aikaisin, ja samalla voisin kertoa, mitä hokemaa viljelen itse eniten kotona…

 

 

 

 

Kuva: MTV3.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *