OITNB:n 3.kauden uudet promokuvat!

oitnb3.jpg

Tämän tiistain päivänpiristys televisiosarjojen saralla on ehdottomasti ollut Orange Is the New Black -sarjan tulevan kolmannen kauden virallisten hahmokuvien julkaiseminen! Oikeasti kuvat taisivat ilmestyä eilen, mutta minä tein niistä havainnon vasta tänään, joten näillä mennään. Kuten sanon täällä blogissa kerta toisensa jälkeen, rrrakastan promokuvia kaikessa värikylläisyydessään ja ihanan photoshopattuina, ja nämä uudet OITNB-kuvat ovat sieltä parhaimmasta päästä ehdottomasti.

oitnb3_1.png

Ylempi kuva viittaa enemmänkin tatuointeihin, ja nimenomaan munomahani-tyylisiin perinteisiin tatuointeihin, joissa on nimi ja vähän härpäkettä ympärillä, ja joita todennäköisesti näkee perinteisissä vankilasarjoissa. Alempi kuva tarkentaa kuitenkin kuvan merkityksen katolilaisiin rukouskynttilöihin, joissa on perinteisesti kuvattuna erilaisia pyhimyksiä. See the irony? 🙂 Jokaisella merkittävällä vangilla on oma kynttilänsä, ja alarivistä onkin helppo huomata kolmantena vasemmalla oleva uusi hahmo. Itse sarjassa pyhimyskynttilöitä on nähty ainakin Glorian taustatarinassa, kun hänen pahoinpitelevä miehensä palaa kuoliaaksi vastaavanlaisen kynttilän kaaduttua vahingossa.

Täytyy toivoa, että Netflix markkinoi Orange Is the New Black -sarjan kolmatta kautta näille promokuville uskollisesti, sillä minun sarjahyllyni voisi kaivata selkeästi muutaman kynttilän koristeeksi. Äh, rakastan myös kaikkia hauskoja markkinointitempauksia! 🙂

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuvat: Netflix

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *