Päivän valinnat (la): komediaputki

Isän suusta: Sarja päättyy Copyright: MTV Oy

Kuva: MTV3

Subilla tykätään selkeästi komediaputkista, ja tämä onkin myös Jenkeissä tuttu tapa: näytetään putkeen useammasta komediasarjasta jaksoja. Subilla suurin satsaus tuntuu olevan arki-iltojen komediaputkessa, mutta ovelasti viikonlopun päiväohjelmistoihin on myös piilotettu hyviä komediasarjoja.

Sub klo 13.00: Isän suusta (eng. $#*! My Dad Says) kesti vain yhden kauden, ja tätä sarjaa on näytetty myös MTV3:n puolella. (miten minusta tuntuu, että Suomen tv-kanavat erikoistuvat lopetettujen sarjojen ostamiseen? varsinkin yhden kauden sarjojen?) Sarja perustuu oikeaan Twitter-tiliin, jossa aikuinen poika kertoo pahansisuisen isänsä sutkautuksia. Sarjan hohtona toimii legendaarisista legendaarisin William Shatner, jota parempaa one-linereitten heittäjää on vaikea löytää. (katsomisen arvoinen on muuten Shatnerista tehty Comedy Centralin roasti, joka löytyy varmaankin YouTuben syövereistä)

Sub klo 13.30: Rasittavat tyttäret (eng. I Hate My Teenage Daughter) on hyvin perinteinen sitcom, jonka twist on kahden äidin kauhistelu tyttäreidensä puuhista ja näiden äitien täydellinen pelkuruus mitään komentamista kohtaan. Kaikkiin tämä ei välttämättä uppoa, mutta sarja on kelpo täytettä lauantai-iltapäivälle. Pääosassa My Name Is Earlin Jaime Pressly.

Sub klo 14.00: Whitney on samannimisen koomikon nimikkositcom, joka ei allekirjoittaneeseen iskenyt, mutta joka a) täydentää tämän komediaputken hienosti ja b) veti Jenkeissä miljoonia katsojia ennen peruuttamistaan kahden kauden jälkeen. Sarjan luoja ja pääosan esittäjä Whitney Cummings on myös ollut mukana kehittämässä 2 Broke Girls -sarjaa (suom. Tyhjätaskut), joka on yleisen mielipiteen mukaan parempi kuin luojansa nimikkosarja.

[hassusti kaikki nämä kolme komediaa ovat jo peruutettuja 1-2 kauden jälkeen]

Sokerina pohjalla henkilökohtainen suosikkini, joka monenkin mielestä voi hyvinkin täyttää komedian määritelmän:

Nelonen klo 15.35 & Liv klo 18.00: Huippumalli haussa -sarjan (eng. America’s Next Top Model) 16. kauden finaalijakso. Kyseessä olevan kauden finaalikaksikko on yksi henkilökohtaisista suosikeistani, ja muistan olleeni hyvinkin jakaantunut mielipiteeni suhteen. Muistaakseni tykkäsin enemmän toiseksi tulleen kuvista mutta ensimmäiseksi tulleesta kokonaisuutena. Tämän finaalijakson muotinäytöksessä myös sähelletään huolella mutta silti saadaan aikaiseksi näinkin nättejä kuvia:

230850_122987981115270_1930041_n.jpg

Kuva: ANTM Cycle 16 (Facebook).

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *