Pala arkea: keskivertolauantai television ääressä

gg.jpg

Kuva: Gilmore Girls

Tänä viikonloppuna olen ollut monin tavoin keskivertosuomalainen. Olen pessyt pyykkiä ja hoidellut asioita, olen käynyt ostoksilla kaupungin vilinässä sekä virkistäytymässä pääkirjaston rauhallisuudessa sekä olen nauttinut ihania pikaruokaherkkuja viikonlopun kunniaksi. Eilen aamulla heräsin vapaaehtoisesti ennen kahdeksaa, jotta ehdin yhdeksäksi Raisioon, jossa kävin kahdissa eri ystävämyynneissä. Molemmissa paikoissa todellakin oli joku muukin, joten hirveän omintakeinen ideani ei ollut, vaikka olikin minulle ensimmäinen kerta kyseisissä tapahtumissa.

Eniten keskiverron minusta ja tavastani viettää tämä kohtuullisen aikatauluton viikonloppu tekee katsomani televisio-ohjelmat. Vaikka katsoin muutaman ohjelman Katsomostakin, istuin aika lailla perinteisesti television ääressä sekä perjantai- että lauantai-iltana, ja katsoin Suomen tämä hetken suosituimpia ohjelmia. Perjantaina katsastin mielenkiinnosta Posse:n ja Jukebox:in, ja lauantaina ruutuun valikoituivat SuomiLOVE ja Putous. Kerrankin olen varmaan kärryillä työpaikan maanantaisessa kahvipöytäkeskustelussa! Pikatuomiona voisin todeta, että Posse on ehkä liikaa sekoilua ilman kunnon punaista lankaa; Jukebox:in konsepti on hyvä mutta toteutus ja ilmapiiri tökkii; SuomiLOVE avaa kyynelkanavat yksinkertaisen kauniilla tarinoillaan ja lauluillaan; ja Putous nauratti ihan hillittömästi ja on todella virkistävä uusien näyttelijöiden ansiosta!

Tänä iltana istuin kuin istuinkin katsomaan Spice World -elokuvaa, ja on suorastaan hämmentävää, kuinka paljon asioita muistin elokuvasta, vaikka en olisi pystynyt niitä ennalta nimeämään ennen tätä iltaa. Päädyin höpöttämään puolet elokuvasta avokilleni kaikkea nippelitietoa elokuvaan ja Spaissaireihin liittyen, ja yllättävästi lisää tuntuu pursuavan koko ajan muistin sopukoista. Varmasti tulee mielenkiintoisia unia ensi yönä…

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *