Perjantain videot: Jay-Z, Game of Thrones, SNL

Minun piti vihdoin julkaista katsaus tänä syksynä alkaviin amerikkalaisiin sarjoihin, mutta meillä pieni karhunpoika sairastaa, joten postaus on tänään hiukan lyhyempi ja viihteellisempi. Kyllähän tällainen kevyt videopostaus sopii hyvin perjantaihin!

https://www.youtube.com/embed/FCSh48OlvMo” width=”1920″>

Video: Jay-Z ”Moonlight”

Hip-hopin megatähti Jay-Z julkaisi tänä kesänä uusimman albuminsa 4:44, jonka ensimmäinen single on ”Moonlight”. Kappale itse kertoo afrikkalaisamerikkalaisten todellisuudesta ja siitä, miten se heijastuu kulttuurissa, aivan kuten Moonlight-elokuvan historiallinen Oscar-voitto jäi La La Land -elokuvan väärin voittajaksi julistamisen varjoon. Samaa teemaa jatkaen kappaleen musiikkivideo esittää uusiksi tunnetun Friends-sarjan kohtauksen (”The One Where No One’s Ready”) mutta kokonaan tummaihoisilla näyttelijöillä. Rakastettuja hahmoja näyttelemästä voi bongata esimerkiksi Insecure-sarjan Issa Raen sekä Westworld:in Tessa Thompsonin.

Video: The Game Revealed (HBO Nordic)

Osallistuithan jo minun Game of Thrones -arvontaani? Jos silti kaipaat lisää helpotusta GoT-vieroitusoireisiin, HBO Nordicin YouTube-tilillä voi tutustua sarjan seitsemännen kauden kuvauksiin uuden behind the scenes-videosarjan avulla. Jokainen jakso kertoo uuden kauden yhdestä jaksosta, ja katsojat saavat kuulla ja nähdä lempinäyttelijöidensä ajatuksia näistä tarinaa mullistavista kohtauksista. Mahtavaa, lisää tällaista!

Behind the scenes -teema näkyy tässä seuraavassakin videossa, jossa katsojille näytetään reaaliajassa, mitä tapahtuu Saturday Night Live -sketsiohjelman kulisseissa alkutekstien pyöriessä ruudussa. Livenä nähtävä ohjelma käyttää vain pientä studiota liveyleisön edessä, joten ohjelman tekijöillä on pakko olla käsissään erittäin hyvin öljytty koneisto (sekä kuvaannollisesti että kirjaimellisesti). Minä rakastan oppia lisää televisio-ohjelmien tekemisestä, ja mikäpä olisi jännempää kuin liveohjelman kuvaaminen!

 

Hyvää viikonloppua kaikille! 🙂

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *