Pukudraamasuosikki Poldark jatkuu uusin 4. kauden jaksoin, jo nyt!

Poldark series 4 BBC Yle Aidan Turner.jpg

Pukudraamafaneille kesä hymyilee, sillä Poldark palaa ruutuun vain muutaman kuukauden poissaolon jälkeen!

Yleensä televisiosarjoista esitetään kerran vuodessa uusi tuotantokausi, ja Yle on yleensä esittänyt uusimman Poldark-kauden monta kuukautta Brittien alkuperäisesityksen jälkeen. Sarjan 3. kausi nähtiin Suomessa tämän vuoden tammikuusta lähtien, kun se sai ensi-iltansa jo viime vuoden kesäkuussa.

Olikin aika upea yllätys kuulla, että Yle esittää sarjan 4. kauden nyt samaan tahtiin BBC:n kanssa.

Poldark series 4 BBC Yle Eleanor Tomlinson.jpg

Poldark-sarjan 4. tuotantokausi alkoi Briteissä 10. kesäkuuta eli viime sunnuntaina, ja meillä uudet jaksot alkavat tänään. Upeaa, Yle!

Uudella kaudella jatketaan edellisen kauden kahinoita, eli George taistelee omia tuulimyllyjään vastaan, Ross yrittää puolustaa vähempiosaisia, ja Demelza yrittää pyörittää sekä kotia että parisuhdetta yksinään. Demelzan päätä pyörittää edelliseltä kaudelta tuttu houkutus, kun Ross lähtee viimein mukaan politiikkaan kotiseutunsa auttamiseksi.

https://youtube.com/watch?v=u5Ih58L53MU%3Fecver%3D2

Mukana uudella kaudella ovat myös viime kauden uudet hahmot, eli Demelzan veljet ja surkeisiin naimisiin päätynyt Morwenna, jonka pitkä piina vain jatkuu. Myös tohtori ja rouva Enys kohtaavat omat haasteensa, joten luvassa on jokaiselle katsojalle jotakin.

Poldark series 4 BBC Yle Ross Demelza.jpg

Uuden 4. kauden sanotaan koostuvan Winston Grahamin kuudennen Poldark-kirjan lopusta sekä seitsemännestä kirjasta kokonaisuudessaan.

Poldark on äärimmäisen suosittu sarja Briteissä, jossa sitä näytetään BBC One -kanavalla, sekä Yhdysvalloissa, jossa se nähdään osana Masterpiece PBS -sarjaa. Sarjan 4. kauden alkua on siivittänyt kohu päätähti Aidan Turnerin esineellistämisestä sarjassa, sillä paidattomia kohtauksia on kohtalaisen paljon.

Poldark-sarjan 4. kausi nähdään Yle TV1:ssä alkaen torstaina 14. kesäkuuta klo 21.05, ja jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa 30 päivän ajan.

 

P.S. Tiesitkö, että Rossia eli Aidan Turneria povataan seuraavaksi James Bondiksi?

P.P.S. Tiesitkö, että sarjassakin usein laulava Demelza eli Eleanor Tomlinson on julkaissut oman albumin?

 

 

 

 

Kuvat: Yle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *