Ruusuja, kyyneleitä ja vainoharhaisuutta: The Bachelorin uusi kausi alkaa!

the_bachelor_season_20.jpg

Popparit mikroon, jalat pöydälle ja tuomitsemista tiskiin: The Bachelor -sarjan uusin kausi alkoi Yhdysvalloissa viime yönä! Tämä perinteinen ja pitkäikäinen reality aloitti jo 20. tuotantokautensa, ja aika hämmästyttävää on, että tähän asti on päästy. Bachelor-franchise on aikamoinen ja on selkeästi kilpailu- ja varsinkin deittailurealitysarjojen Kardashian, sillä alkuperäisen miesvetoisen sarjan lisäksi löytyy erittäin menestynyt The Bachelorette, muutaman kauden elänyt Bachelor Pad, viimeiset pari vuotta faneja villinnyt Bachelor in Paradise, sekä tietysti neljät televisioidut häät ohjelmasta syntyneistä pareista.

Video: The Bachelor – It’s Raining Ben!

Uusimman The Bachelor -kauden päätähtenä nähdään Ben Higgins, joka tuli edellisellä The Bachelorette -kaudella kolmanneksi. Kaitlynin sydäntä kiltti ja hyväkäytöksinen Ben ei voittanut, mutta sarjojen tuottajat olivat niin vakuuttuneita miehen saamasta naapurinpoikamaisesta ihannoinnista, että hän sai oman mahdollisuutensa rakkauden löytymiseen. Ben on auliisti myöntänyt haluavansa löytää ohjelman kautta vaimon, eikä hänestä ole yritettykään maalata yhtään muuta kuvaa sarjan markkinoinnissa kuin hyvännäköinen ja mukava mies. Minulle Ben on hiukan mitäänsanomaton, vaikka onkin mukavaa, että sarjan tähtenä on kiltiltä ja normaalilta vaikuttava mies. Sarjan viihdyttävyyden kannalta olisin niiiin toivonut sarjan menneen tällä kertaa kenties vihatuimmalle The Bachelorette -kilpailijalle eli Nick Viallille, joka tuli toiseksi sekä Kaitlynin että Andi Dorfmanin kaudella.

the_bachelor_season_20_ben.jpg

Tämän uusimman kauden viihdyttävyys riippuu paljon sekä Benin huomiosta kilpailevista naisista, että Benin sarjaluonteesta, joka muovautuu pikkuhiljaa kauden kuluessa. Yleisesti olen tykännyt enemmän The Bachelorette -kausista, mutta ei tämäkään huonoa viihdettä ole. Viime syksynä Bachelor in Paradise -ohjelman jälkeen esitettiin Yhdysvalloissa samalla kanavalla joka jakson jälkeen After Paradise, jossa livenä ruodittiin jakson tapahtumia ohjelman osallistujien ja julkkisfanien avustuksella. Nyt tällä uudella kaudella nähdään myös aina jakson jälkeen liveshow nimeltään Bachelor Live! Uuden The Bachelor -kauden mukanaan tuomaan jännitykseen voi osallistua täyttämällä omaa arvaustaulukkoa tai ihan suoraan veikkaamalla voittajaa, kuten Jimmy Kimmel tekee talk show’ssaan joka kauden kohdalla. Nyt vain koluamaan netin pimeimpiä nurkkia, jotta kauden ensi-ilta löytyy katseluun. 🙂

 

 

 

 

Kuvat: ABC.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *