Sarjauutuuksia: Brittikomediatunti Ylellä (+True Bloodin 6. kausi)

921097_175621545929169_505555884_o.jpg

Kuva: BBC

Tiedättehän elokuvissa ja sarjoissa jo melkein loppuunkulutetun sanonnan ’he was at the wrong place at the wrong time’? BBC:n ja Hulun uusi komediasarja The Wrong Mans (suom. Väärät miehet) vie tämän sanonnan ihan uudelle tasolle, kun kaksi kunnallisella työskentelevää perusjamppaa törmäävät rikoksiin ja salajuoniin. And hilarity ensues! Sarjan huumori on brittiläisittäin hiukan vähemmän päällekäyvää kuin usein amerikkalaiset vastineensa ovat, ja siksi englantilaisiin komedioihin kestää mielestäni hetken kauemmin päästä sisälle. Nämä yllä olevassa kuvassa hiukan seikkailuissa ryvettyneet rakastettavat luuserit seikkailevat TV2:lla kuuden jakson verran, ja Ylen mukaan toisen kauden ostamista harkitaan, eli oletettavasti ensimmäisen sarjan/kauden katsojaluvut määräävät tulevaisuuden tässäkin tapauksessa. Toinen kausi ei ole vielä saanut ensiesitystään edes Briteissa, joten hetken voi kestää jatkon saaminen tänne meille. Yle tarjoaa tämän sarjan jaksot katsottaviksi myös Yle Areenassa, aina viikon ajan ensiesityksen jälkeen.

Väärät miehet (eng. The Wrong Mans)

Yle TV2 to 3.7. klo 20.55 alkaen

Yle Areena – Viikon ajan ensiesityksestä

 

229895_10151095885070787_218614325_n.jpg

Kuva: BBC

TV2:n kesätorstaiden Brittikomediatuntia Väärien miesten jälkeen jatkaa Cuckoo, jonka nimi ja premissi tulevat aika selkeiksi jo yllä olevaa yhteispotrettia katsomalla! Keskivertoenglantilaisperheen tytär palaa välivuosiseikkailultaan amerikkalaisen hippihairahduksen kanssa, ja jo tässä vaiheessa katsoja voi hyvin kuvitella perheen isän otsasuonen pullistelevan kuin That ’70s Show’n Redillä konsanaan. Tässä perusasetelmassa kuluu varmasti mukavasti sarjan ensimmäiset kuusi jaksoa. Vaikka tämä ensimmäinen sarja/kausi onkin jo vuodelta 2012, tullaan ohjelmaa tekemään toinenkin sarja/kausi. Ohjelman amerikkalaistähti Andy Sambergin hullun kiireisyyden takia hän joutuukin jättäytymään tulevista jaksoista pois, mutta sarjaan on kiinnitetty Twilight-tähti Taylor Lautner!

Cuckoo

Yle TV2 3.7. klo 21.25 alkaen

Yle Areena – Kuukauden ajan ensiesityksestä

 

1398542_10151959844303563_646327746_o.jpg

Kuva: HBO

Yle näytti tämän kevään ja alkukesän aikana uusintana True Blood:in viidennen tuotantokauden, ja nyt heti perään alkaa Ylellä ennennäkemättömät kuudennen kauden jaksot. Kuudes kausi alkaa asiaankuuluvalla ryminällä, kun tänään TV2:n myöhäisillassa esitetään putkeen puolet koko kauden kymmenestä jaksosta. Toinen puolikas jaksoista tulee oletettavasti ulos myöhemmin tänä kesänä. Kaikki nämä uudet jaksot ovat myös katsottavissa Yle Areenalla kuukauden ajan. Tässä on oiva tilaisuus ottaa selvää, mihin ongelmiin viidennen kauden lopun ja tuon yllä olevan valokuvan välillä ehditään päästä, ja mikä tai kuka onkaan kuudennen kauden pahis! Tällä hetkellähän HBO Nordicilla (ja CMorella) näytetään True Blood:istä aivan tuoreimpia seitsemännen kauden jaksoja, jotka tulevatkin jäämään viimeisiksi tämän suositun sarjan elinkaaressa.

True Blood

Yle TV2 3.7. klo 22.13 alkaen

Yle Areena – Ensimmäiset viisi jaksoa katsottavissa kuukauden ajan

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *