Sarjauutuuksia & TV News: sairaanhoitajia ja pahoja leluja

news43.jpg

Kuvat (Clockwise from the right): ABC, Toys ’R’ Us, Marley & Me, TLC, fan site, Flaunt.

Syksyn uuden televisiosarjakauden ensimmäinen virallinen uhri on romanttinen komedia nimeltä Manhattan Love Story, jonka lopetusuutinen julkaistiin pari päivää sitten. Kohtuullisesti aloittanut sarja ei pystynyt pitämään katsojiaan tarinan pyörteissä, vaikka pääosissa olivat niin suloiset ja mukavat näyttelijät. Tämä sarja onkin ollut viime viikkoina eri viihdesivustojen ’mikä sarja teilataan ensimmäisenä’ –äänestyksissa vähemmän mairittelevilla kärkisijoilla, vaikka yleisesti alalla on ihmetelty televisioyhtiöiden hitautta ja verrattaista harkitsevuutta sarjojen lopettamisen suhteen tänä syksynä. Kesän sarjoista viime viikolla kuoliniskun sai kahden kauden jälkeen FX-kanavan The Bridge.

Viikko sitten Yhdysvalloissa uutisoitiin floridalaisnaisesta, joka aloitti allekirjoituskampanjan saadakseen Toys ’R’ Us -lelukaupan valikoimasta poistettua Breaking Bad -nuket, joiden varusteisiin kuuluvat leluaseet, lelurahat ja leluhuumeet. Sinänsä loogiselta tuntuva yhtiön perhearvoihin vetoava kampanja kompastuu osittain minkä tahansa lelukaupan yleiseen valikoimaan, johon kuuluu monesti aika hurjiakin leluja. Asian saatua julkisuutta Toys ’R’ Us poisti kyseiset lelut valikoimastaan, ja viimeistään tässä vaiheessa asiaan herättiin viihdemaailmassa. Bryan Cranston (Walter White) kommentoi asiaa Twitterissä, mutta varsinaiseksi lelujen puolesta puhuvaksi äänitorveksi on osoittautunut Aaron Paul (Jesse Pinkman), joka aloitti pienoisen Twitter-sodan aiheesta. Paul myös pisti pystyyn oman allekirjoitusten keruun, joka on tähän mennessä kerännyt moninkertaisen määrän allekirjoituksia alkuperäiseen kampanjaan verrattuna. Toistaiseksi Toys ’R’ Us ei ole kommentoinut vastakampanjaa.

Koirien ystäviä ilahduttanee uutinen Marley & Me -televisiosarjan olemisesta kehitteillä. Projekti on vasta ihan alussa, mutta tehty sopimus takaa pilottijakson esittämisen televisiossa, joten konseptiin on selkeästi vankka luottamus NBC:llä. Owen Wilsonin ja Jennifer Anistonin tähdittämä elokuva oli Suomessakin aika suosittu, ja alkuperäinen kirjakin on myynyt hyvin. Uusi sarja jatkaa ilmeisesti suoraan siitä, mihin elokuva jäi.

Aivan ehdottomasti suurimman kohinan viihdemaailmassa menneellä viikolla aiheutti TLC:n päätös lopettaa suosittu Here Comes Honey Boo Boo -realitysarja, ja eniten ihmisiä on puhuttanut lopetuspäätökseen johtaneet tapahtumat. Toddles & Tiaras -sarjasta suosioon noussut Alana ”Boo Boo” Thompson perheineen sai pari vuotta sitten oman sarjan, eikä suosiolle ole näyttänyt tulevan loppua! Omissa parisuhteissaan säätänyt Boo Boon äiti Mama June on huhujen mukaan aloittanut uudelleen suhteen exänsä kanssa, joka oli juuri useita vuosia vankilassa törkeästä lapsen hyväksikäytöstä. Asiaa pahentaa, että kyseisen hyväksikäytön kohteena oli Mama Junen oma lapsi eli Boo Boon isosisko. Mama June ja hänen perheensä ovat kieltäneet parisuhteen uusiutumisen lukuisia kertoja, mutta muutamassa päivässä muhinut skandaali johti sarjan lopettamiseen. Uusimpien spekulaatioiden mukaan Mama June saattaa menettää lapsiensa huoltajuuden, jos suhde osoittautuu oikeaksi.

Viime vuosina lisääntyneet comebackit jatkuvat Kauniissa ja rohkeissa! Sally Spectran bimbona sihteerinä sarjassa aloittanut ja osuvasti nimetty Darla Einstein kohosi kohtuullisen tärkeäksi hahmoksi päätyen naimisiin Thornen kanssa ja sotkeutuen perinteiseen Forresterien draamaan. Schae Harrisonin esittämä Darla kuoli sarjassa vuonna 2006, ja tänä vuonna hän palasi sarjaan kahdeksan jakson ajaksi. Ai, miten? No, kummituksena tietysti, puhuakseen henkeviä tyttärensä kanssa! Darlan uudet jaksot on esitetty jo aikaisemmin tänä vuonna Yhdysvalloissa, ja Suomessa ne nähdään tulevina viikkoina.

Vuosi sitten hajonneen Jonas Brothersin vapauttamasta ajasta on ottanut kaiken irti Nick Jonas, joka on aika yllättäen pumpannut itsensä ihan kohtalaiseen kuntoon ja aloittanut uuden sarjan pääosassa. Kingdom kertoo Mixed Martial Arts (MMA) -salista ja sen jäsenistä eli vapaaottelun eri muotojen maailmassa seikkaillaan. Sarja on satelliittiyhtiö DirecTV:n ensimmäisiä omia käsikirjoitettuja sarjoja, ja Nick Jonas on ainakin tehnyt oman osuutensa sarjan markkinoinnin suhteen. Flaunt-lehdessä julkaistut rohkeat kuvat eivät suinkaan ole olleet ainoina lajissaan viime aikoina, joten miehen fanit ovat varmaankin tyytyväisiä!

uudetvko44.jpg

Kuvat (clockwise from the left): Yle, Nelonen, Sub, Nelonen, Kutonen.

Syke Yle TV2 ke 29.10. klo 21.00 Tämän viikon sarjauutuuksista Suomen televisiossa suurin on ehdottomasti Ylen suursatsaus Syke, joka on sairaanhoitajien nopeatempoista elämää seuraava sairaalasarja. Kirjoitan tästä sarjasta vielä myöhemmin, sillä olen värvännyt kolme sairaanhoitajaystävääni katsomaan sarjan ensimmäisen jakson ja kertomaan minulle omat kommenttinsa aiheesta!

Hulttio ja herrasmies Nelonen la 1.11. klo 15.00 Perinteistä sitcom-kaavaa noudattavassa komediasarjassa pohditaan miesten välisiä eroja herraskaisen Andrew’n ja ronskimman Bertin ystävyyden kautta. Triviaa: sarjan toinen pääosa Kevin Dillon on paremmin tunnettu Entourage-sarjasta ja vaalea David Hornsby on Bones-sarjan tähden Emily Deschanelin aviomies!

Robin – Just nyt Sub la 1.11. klo 16.00 Kesällä MTV Katsomossa pienissä jaksoissa esitetyn Robinin oman dokumentin missanneet voivat katsoa dokumentin nyt kätevästi yhtenä kokonaisuutena. Ohjelma seuraa Robinin kiireistä alkukesää huipentuen Olympiastadionin keikkaan. Robin on dokumentissa kyllä ihanan tasapainoinen ja valloittava! Pidin myös kovasti dokumentin antamasta katsauksesta musiikkimaailman pyörityksen kulisseihin.

Beverly Hillsin lastenhoitajat Nelonen ti 28.10. klo 15.50 Perinteisessä jenkkiläisessä realitysarjassa seurataan tällä kertaa rikkaiden perheiden lapsenvahteja, joista osa kuvittelee elävänsä helppoa luksuselämää ja osa on muuten vain outoja.

Game of Stones Kutonen to 30.10. klo 19.00 Tässä Discovery Channelin sarjauutuudessa seurataan ammattimaisten timantinmetsästäjien työtä. Ympäri maailmaa heiluvat miehet kilpailevat aikaa ja kilpakumppaneitaan vastaan, ja ainakin sarjan raflaava nimi lupailee rouheaa meininkiä!

//www.youtube.com/embed/18utA82-pfo

Video: Benedict Cumberbatch learns to sashay like Beyoncé – The Graham Norton Show

Menneenä viikonloppuna sosiaalisessa mediassa kiersi paljon hauska video Benedict Cumberbatchista (Sherlock) kävelemässä Beyoncén tyylillä. Video on katsomisen arvoinen, sillä siinä ohjelman vieraana myös ollut englantilainen koomikko Miranda Hart (Call the Midwife) kertoi uudesta tavastaan opastaa ihmisiä erilaisissa kävelytyyleissä. Suosittelen myös katsomaan ohjelman muita videopätkiä! Legendaarisen Graham Nortonin vieraana on aina useampi julkkis kerrallaan, joten tähtien keskinäistä kanssakäymistä pääsee myös ihastelemaan. Keskimääräisesti jutut ovat hiukan amerikkalaisia talk show -ohjelmia ronskimpia ja vapautuneempia, ja jutut naurattavat monesti ääneen!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *