Sarjauutuus: Beauty and the Beast

beautybeast.jpg

Kuva: Hero

Maanantaina Herolla ensimmäisen kautensa päättäneen Fargo:n tilalle tulee aivan erityylinen vaikkakin samoja teemoja noudatteleva Beauty and the Beast. Jatkossa maanantai- ja torstai-illoissa nähdään aina kaksi jaksoa kerrallaan, ja sunnuntai-illoissa katsotaan aina menneen viikon neljä jaksoa putkeen. Beauty and the Beast on sci-fiä ja rikossarjaa sekoittava jännityksellä pelaava sarja, jonka keskiössä on draamaa ja rakkautta, vähän kuin The Vampire Diaries meets Dark Angel meets Orphan Black

Sarjassa on aika selkeästi tietty viba, mikä johtunee CW-kanavasta, jossa sarjaa esitetään Yhdysvalloissa, mutta sarja ei sci-fi-/fantasiateemastaan huolimatta ole mitenkään kaukaa haetun tuntuinen. Naisella on mysteerinen menneisyys, jossa hänet pelasti mystinen olento. Nainen kohtaa nykyisyydessä saman mystisen olennon, joka on osaksi mies, jolla on tapana salaa pelastella ihmisiä. Nainen ja mies taistelevat olosuhteiden lisäksi pahoja voimia vastaan, eikä vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, seksuaalisesta jännitteestä puhumattakaan!

//www.youtube.com/embed/57SLGErGaFg

Video: Beauty and the Beast series extended trailer

Sarjan pääosassa ja sen ainoana niminäyttelijänä on Kristin Kreuk, joka on tunnettu toisesta superhero-sarjasta eli Smallville:stä (Lana). Miespääosassa nähtävä Jay Ryan on verrattain uusi tähti, ja hän on kotosin Uudesta-Seelannista. Miellän Smallville:n takia Kreukin helposti vieläkin teininäyttelijäksi tai ainakin teiniroolien tekijäksi, vaikka hänkin on jo 31-vuotias! Mielikuvat pysyvät aika vahvasti, ja onhan hän edelleenkin todella nuoren ja kauniin näköinen.

Beauty and the Beast on noussut kohtalaiseksi hitiksi Yhdysvalloissa, ja sen kolmas kausi pyörii paraikaa CW:llä. Herolla nähdään näin alkuun sarjan ensimmäinen kausi, ja toivottavasti pian sitä ostetaan lisää! Sarja ei ole amerikkalaisten kriitikkojen suosiossa, sillä se mielletään helposti turhamaiseksi teinisarjaksi, vaikka se oikeastaan on aika kaukana sellaisesta. Yleisö ainakin tuntuu sarjaa rakastavan, mikä näkyy useissa ehdokkuuksissa, joista yleisö äänestää. Viihdesivustoilla sarjasta tykätään sen kulttifiiliksen ansiosta!

bb.jpg

Kuva: CW

Hero TV tuntuu aloittaneen aika vauhdikkaasti, ja ainakin ensimmäisen illan katsojalukuihin kanavalla oltiin todella tyytyväisiä! Hero jatkaa vahvaa näkymistään sosiaalisessa mediassa, laajalti Hero Crew’n ansiosta, ja varsinkin Fargo on vetänyt katsojia puoleensa. Aika näyttää vakiinnuttaako Hero TV itsensä suomalaisten mieliin, ja aika hyvältä näyttääkin jo, mutta hankalampaa tulee olemaan keskivertosuomalaiskatsojan koukuttaminen kanavan tarjontaan.

 

Beauty and the Beast

Hero TV alkaen to 27.11. klo 21.00

Myös torstai- ja sunnuntai-illoissa

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *