Suomalainen venäläisjulkkis USA:ssa: Haapasalo Goes America

Kuva: Nelonen

Ville Haapasalo ei todellakaan ole Suomessa saman tason julkkis kuin Venäjällä, mutta aika monessa ohjelmassa alkaa herra Haapasaloa meilläkin näkyä. Hänen uusin projektinsa Haapasalo Goes America alkaa tiistaina Nelosella, ja nimensä mukaisesti ohjelmassa kierretään Yhdysvaltoja. Tarkemmin sanottuna Haapasalo kuvausryhmineen matkaa pitkin legendaarista Route 66 -tietä, joka on suomalaisille esimerkiksi aika suosittu häämatkakohde. Ohjelma ei olisi Haapasalon näköinen, jos siinä ei sattuisi ja tapahtuisi vaikka mitä, joten ihan perus-Matkapassi:a tästä ohjelmasta tuskin tulee!

Kuva: Nelonen

Oletteko muuten huomannut, että Haapasaloa ei Suomessa pahemmin näy viihdeohjelmissa? Haapasalon verrattainen julkisuus Suomessa on rajattu miehen itse määrittelemiin projekteihin, kuten Ylen kanavilla nähtyihin erilaisiin 30 päivässä -ohjelmiin, sekä kahteen kirjaan, joista "Et kuitenkaan usko..." oli viime joulun myyntimenestys ja "Et muuten tätäkään usko..." ilmestyi sopivasti juuri viime viikolla. Syitä Haapasalon selkeästi itse haluamaan kontrolliin näkyvyytensä suhteen Suomessa voi hakea esimerkiksi uudessa kirjassa kerrotusta tarinasta venäläisen Dancing On Ice -tyylisen ohjelman rankasta kuvaustahdista, jonka päätteeksi Haapasalolla oli sydän ja muu kroppa romuna mahdollisesta dopingista puhumattakaan.

Nelosen kanavilla on pyörinyt hauska mainos Haapasalo Goes America -ohjelmasta, mutta sitä en tähän nyt saanut linkattua, koska Nelonen jakaa videonsa yhteistyökyvyttömällä tekniikalla. Trailerin ja haastattelupätkiä voi käydä vilkaisemassa ohjelman omilta sivuilta. Jaksot ovat katsottavissa lukuisten uusintojen lisäksi myös Ruutu.fi-palvelussa.

Haapasalo Goes America

Nelonen alkaen ti 30.9. klo 20.00

Kuva: Nelonen

Aiotko katsoa Haapasalon seikkailuja unelmien luvatussa maassa? Mitä mieltä ylipäätään olet Haapasalosta ja hänen ohjelmistaan?

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.