Suomen virallinen Bachelor/Bachelorette-faniklubi järjestäytyy (ja juoruaa)

ABC The Bachelorette Becca Kufrin.jpg

Fanitatko amerikkalaisia The Bachelor tai The Bachelotte -sarjoja, tai niiden spin-offeja? Ehkä seuraat mieluummin vain Suomi-versioita? Oletko aivan liian kiinnostunut näiden oikeiden ihmisten elämistä? Tuletko fanittamaan kanssani?

Höpöttelen tässä vähän lämpimikseni, mutta miksi ei kyseessä voisi olla ihan oikea faniklubi? Huomasin jälleen kerran tällä viikolla intoilevani miehelleni Bachelor Nationissa tapahtuvista asioista, ja eihän ne häntä raukkaa oikeasti kiinnosta. Tajusin heti saman tien, että ehkä puran fiilistelyni ennemminkin tänne blogin puolelle. Tule mukaan!

Viime viikkoina ja kuukausina Bachelor-maailmassa on tapahtunut paljon, sekä Yhdysvalloissa että meillä täällä Suomessa. Tässä tiivistettynä viimeisimmät mielenkiintoiset seikat:

  • maaliskuun alussa oman The Bachelor -kautensa päättänyt Arie yhdessä kihlattunsa Laurenin kanssa on ollut yhden jos toisenkin somemyrskyn silmässä, mutta eniten ihmisiä on suututtanut aprillipila Laurenin raskaudesta
  • Arien ensin kihlaama ja sitten hylkäämä Becca kuvasi jo oman The Bachelorette -kautensa ja on onnellisesti kihloissa
  • kaikki Bachelor Winter Games -ohjelmassa syntyneet pariskunnat ovat sittemmin eronneet, myös ne kihlautuneet
  • Bachelor-perheen uusin pariskunta on Ashley Iaconetti ja Jared Haibon (heillä oli tunnetusti sutinaa Bachelor in Paradise -sarjassa, mutta ovat pysyneet viimeiset kolme vuotta hyvinä ystävinä, kunnes Ashleyn Winter Games -suhde ja sen kariutuminen sai pariskunnan vihdoin toistensa syliin)!

Maaliskuussa alkanut Bachelor Suomi vetelee viimeisiään, ja jännittävä kausi huipentuu ensi viikon tuplajaksoon.

Bachelorette Suomi Jenny Helenius Liv.jpg

Isoin juttu Suomi-version faneille on kuitenkin varmasti meidän ensimmäisen oman Bachelorette Suomi -sarjan julkistus, jonka tähtenä nähdään ainoana oikeana valintana Jenny Helenius!

Monet muistavat hänet Bachelor Suomi -sarjan ensimmäiseltä kaudelta sekä Bachelor Winter Gamesistä, jossa tänä talvena nähtiin maailmanlaajuisesti Bachelor-ohjelmien tähtiä. Jenny edusti ohjelmassa Suomea, ja sen myötä haastattelin häntä tänne blogiinkin.

Hienoa, Jenny! Bachelorette -ohjelmia on muutenkin kivempaa katsella kuin Bacheloria, ainakin omasta mielestäni, joten odotan innolla Jennyn uusia seikkailuja! Jennyn Bachelorette Suomi -kausi nähdään Livillä ensi syksynä, ja Bachelor Winter Games nähdään 1.6. alkaen Ruutu+:ssa, jossa on myös uusinta Arien Bachelor-kautta lukuunottamatta kaikki muutkin franchisen ohjelmat.

 

Laitetaanko faniklubi tai vähintäänkin joku yhteinen katselujuhla pystyyn piakkoin? 🙂

 

 

 

 

Kuvat: ABC, Nelonen Media.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *