SuomiLOVE 4. kausi: Suomalaisuuden ytimessä

Lievästi dramatisoituna elämäni parasta ja pahinta aikaa oli raskauden ensimmäinen kolmannes. Tulin töistä kotiin väsyneenä ja nälkäisenä, ja jokainen mahdollinen ilta kului omalla sohvalla SuomiLOVE-ohjelmaa katsellen.

Itkin ruudussa nähtyjä ja kuultuja tarinoita, sekä niitä iloisia että surullisia, itkin elämääni ja edessä olevia jättimäisiä muutoksia, itkin vain, koska SuomiLOVE nyt vain on parasta itkuterapiaa.

Tuolloin kaksi vuotta sitten oli alkamassa vasta ohjelman 2. kausi, mutta nyt tämän viikon lauantaina alkaa jo 4. tuotantokausi SuomiLOVEa. Juontajina jatkavat viime kaudella ohjelmassa debytoineet Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

Tämä uusin tuotantokausi sidotaan vahvasti Suomen juhlavuoteen, mutta oikeastaan aihetta on juhlistettu koko ohjelman tekemisen ajan: SuomiLOVE on niin suomalaisuuden ytimessä, että sen nimi on täysin ansaittu.

Osa esityksistä ja yllätyksistä on niin vähäeleisiä ja hiljaisia, että ne sopivat vastaanottajilleen aivan täydellisesti, ja osa esityksistä ravistelee ne ujoimmatkin suomalaiset innostumaan musiikin ja elämän risteyksistä. SuomiLOVE on hyvässä tasapainossa pienen ja suuren, elämän ja esityksen välissä.

 

 

 

SuomiLOVE 

YLE TV1 alkaen la 9.12. klo 21.15

Yle Areena

 

P.S. Tunnelmaan voi virittäytyä edellisien kausien jaksoin Areenassa tai ohjelman nettisivujen koskettavien artikkeleiden kautta!

 

 

 

 

Kuva: Yle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.