Suosikkisarjat saavat jatkoa

Kuva: BBC

Hirveän hypetyksen saattelemana BBC julkaisi kaksi viikkoa sitten tiedon, että Sherlock saa jatkoa! Uutinen sinänsähän ei ollut mikään ihme, eikä varsinaisesti edes uutinen, sillä niin suosittu tämä klassikon uusintakierros on ollut ympäri läntisen maailman. Uutisena voidaan kuitenkin pitää BBC:n ilmoitusta julkaista kolmannen ja neljännen kauden (eli sarjan) välissä erikoisjakso, jota jo nyt tituleerataan joulujaksoksi. Tämä on heti osoittautunut viisaaksi ratkaisuksi, sillä joulujakson ilmestyessä vasta ensi vuoden jouluksi, saadaan neljättä tuotantokautta odotella vuoteen 2016 saakka. Fanit eivät varmaan sinänsä tästä tiedosta riemuitse, mutta minkäs sille teet, että herrat Freeman ja Cumberbatch ovat tällä hetkellä viihdemaailman halutuimpia näyttelijöitä!

 

Kuva: BBC America

Yhdysvalloissa ja Kanadassa juuri toisen tuotantokautensa päättänyt Orphan Black on uusittu myös kolmannelle tuotantokaudelle. Tämä jo omanlaisensa kulttisarja kerää kehuja varsinkin kriitikoiden joukossa, ja meilläkin tämän sarjan ensimmäisen kauden on päässyt näkemään sekä Yle Areenassa, Yle Femmalla, Netflixissä että HBO Nordicilla. BBC America julkaisi tiedon kolmannen kauden tilaamisen lisäksi sen kuvausten alkamisesta (syyskuussa) ja itse televisioesitysten alkamisesta (keväällä 2015). Itse odotan kuumeisesti toisen tuotantokauden ilmestymistä johonkin edellä luetelluista suoratoistopalveluista; lähetin juuri eilen Ylelle kyselyn aiheesta!

 

Kuva: HBO

Ihana, ihana Silicon Valley tulee takaisin! HBO:n tämän kevään uusi komedia on uusittu toiselle kaudelle. Tämä sarja ei ole hirveästi ollut näkyvillä viihdemediassa, ja sen ensimmäinen kausikin on vain kahdeksan jaksoa pitkä. Rakkautta ja tunnettavuutta on onneksi ollut jaossa palkintogaaloissa, sillä Silicon Valley sai ehdokkuuksia sekä Critics Choice Television Awards -gaalassa että vielä edessä olevassa Emmy-gaalassa. Tämä sympaattinen komedia kertoo Silicon Valleyn IT-maailmassa elävistä tietokonetyypeistä, jotka puolivahingossa joutuvat osaksi yritysmaailman raadollisuutta. Vielä ei ole tietoa toisen kauden ajankohdasta, mutta toivon sen tietysti olevan ennemmin kuin myöhemmin!

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.