Tervemenoa maailmalle, Saara Aalto!

the_x_factor_saara_aalto_bjork.jpg

Voiko mikään piristää maanantaita yhtä paljon kuin Saara Aallon huikea esitys lauantaina? The X Factor -laulurealityohjelman kolmannessa finaalijaksossa suomalainen Saara Aalto esitti Björkin ”It’s Oh So Quiet”, ja kaikkien mittapuiden mukaan hän räjäytti potin esityksellään!

Video: The X Factor Saara Aalto performs Björk’s ”It’s Oh So Quiet”

Huom! Lilyssä on tällä hetkellä jotain vikaa videoiden kohdistumisessa! Laita tämä surkean pieni videoikkuna suosilla koko näytön kokoiseksi!

Sinun ei tarvitse olla Saaran fani, sinun ei tarvitse pitää laulukilpailuohjelmista, sinun ei tarvitse tykätä överistä esitystuotannosta, sinun ei tarvitse ihailla pinkkiä ja pirteää, mutta voit silti aivan hyvin tykätä täysillä Saaran lauantaisesta esityksestä!

En minäkään ole ikinä fanittanut Saaran lauluja Suomessa, mutta olen aina ihmetellen ihaillut hänen sitkeyttään tehdä töitä unelmansa eteen. Suomen kokoisessa maassa viihdemaailman naamat tulevat helposti tutuiksi, mikä Saaran kohdalla on johtanut tylyttämiseen. Uuden ja kansainvälisen julkisuuden myötä Suomessa ollaan innostuttu pohtimaan, miksi Saara ei vain toimi, ainakaan Suomessa, ja tämä uusin televisioesitys osoittaa täydellisesti ongelman juuret. Saaran pitää karistaa ne viimeisetkin häveliäisyyden ja pidättyväisyyden pölyt kannoiltaan, muuttaa lopullisesti pois liian rajallisesta ja rajallisesti näkevästä Suomesta, ja valloittaa maailma omalla tavallaan! Kun aloin seurata Saaran The X Factor -taivalta pari kuukautta sitten, tokaisin miehelleni hänen sopivan tekemään musikaaliteatteria vaikka Englannissa. Olin oikeassa, olin niiiiin oikeassa.

 

Onnea ja tsemppiä, Saara! Löydä oma yleisösi ja tiesi! 🙂

 

 

 

 

Kuva: The X Factor.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *