Tuesday Fun: "Am I flying, Jack?"

Viihdemaailman parhaita pikkupaloja viime päiviltä, olkaa hyvä!

 

Kuva: OITNB

Netflixin yllätyshitti Orange Is the New Black -sarjan toisen kauden kuvaukset ovat jo täydessä vauhdissa! Vaikka sarjan fanien mielestä toinen kausi olisi voinut jo ilmestyä, on sentään jotain toivoa ja viihdettä rankkaan odotusaikaan: Orange Is the New Blackin virallisella Instagram-tilillä voi seurata kuvausten sujumista. Vaikka kuvat eivät paljastakaan mitään uudesta kaudesta, antavat ne faneille kuitenkin jotain sielun- ja silmänruokaa uutta kautta odotellessa (minkä alkamisesta ei muuten ole vieläkään tarkempaa tietoa kuin '2014'). Edit: keväällä 2014 on uusin tieto Orange Is the New Blackin 2. kauden ilmestymisestä!

 

Kovassa nosteessa oleva Jonah Hill (Superbad) isännöi menneenä lauantaina Saturday Night Live! -show'ta jo toista kertaa. Tämä The Wolf of Wall Street -tähti hauskuutti televisio- ja liveyliesöä ansioituneesti, ja vaikka tiesin pääkohdat tämän yllä olevan videon tapahtumista, nauroin silti äsken vedet silmissä sitä katsoessani. Kyseessä on Jonahin avauspuheenvuoro, joka saa mielenkiintoisen käänteen.

 

Kuva: ABC

The Bachelor -sarjan edellisen kauden pääpari Sean Lowe ja Catherine Giudici menivät naimisiin sunnuntai-iltana suorassa ABC-kanavan häälähetyksessä. Häissä nähtiin useita Bachelor/Bachelorette -perheestä tuttuja kasvoja, mutta arvatenkin kaikkien huulilla oli häiden jälkeinen yö ja sen tulevat (oletettavasti nopeat) tapahtumat!

 

Koska siitä on hävettävän kauan kun olen viimeksi kirjoittanut Benedict Cumberbatchistä, otan vahingon nyt ainakin kaksinkertaisesti takaisin, jos ei muuta niin Sherlockin kolmannen kauden alkamisen ja 12 Years A Slave -leffan menestymisen kunniaksi. Yllä oleva video eräästä brittien televisiopalkintogaalasta kannattaa katsoa loppuun asti, ja samalla voi käydä vilkaisemassa mahtavan kuvakatsauksen Benedictistä taannoisissa Screen Actors Guild Awardseissa.

 

Heti tuli paljon parempi fiilis!

 

Kommentoi