TV News: Alice kompastuu, Pharrell juhlii, Jack riehuu, ja HIMYM hyvittelee

10005908_516145521827135_1323467192_o.jpg

Kuva: ABC

Once Upon a Time in Wonderland on tullut tiensä päähän! Tämä Suomessakin suositun Once Upon a Time -sarjan spin-off (tai sisarsarja) alkoi viime syksynä suurien odotusten saattelemana, sillä ABC uskoi saavansa sarjasta toisen hitin. Jo Once upon a Timen ensimmäisen kauden aikana keskustelu kävi kuumana mahdollisesta spin-off -sarjasta, koska Disney-kytköksineen ABC:llä oli käytössään koko Disney-hahmojen kavalkaadi. Tämä spin-off keskittyi Liisa Ihmemaassa -tarinaan (Alice in Wonderland), joka oli yhteydessä sekä emosarjaan että omiin tarinoihinsa. Sarjasta ei tullut originaalin kaltaista hittiä, ja muutama viikko sitten julkistettiinkin tieto, että Once Upon a Time in Wonderlandin ensimmäisen kauden finaalijakso olisi samalla koko sarjan viimeinen jakso. Oletettavasti tarina saatiin viime viikon finaalissa päätökseen, ja sarja tullaankin todennäköisesti tuntemaan tästä lähin enemmän limited series event -tyylisenä kokeiluna. TVLinen uutinen sarjan lopetuksesta kuitenkin huomauttaa, että tämän spin-offin lopettaminen ei suinkaan sulje pois muiden mahdollisten spin-offien toteutumista. Voisinkin kuvitella, että aivan hyvin Once Upon a Timen ollessa aina kesätauolla, ABC voisi näyttää yhden pienen kauden mittaisia spin-off -sarjoja samaan maailmaan sijottuvista tarinoista, jotka avaisivat originaalisarjan hahmojen taustoja enemmän. Silloin fanit saisivat sarja-annoksensa ympäri vuoden ilman, että originaalisarjan hahmoja tai tarinoita kulutettaisiin loppuun.

 

10006961_684270694943616_250094262_n.png

Kuva: NBC

… because I’m happyyyyyyyy! Tai ainakin oletettavasti Pharrell Williams on, sillä noin viikko sitten julkistettiin, että tämän hetken kuumin hattuherra on The Voice -sarjan originaalin USA-version tuleva tähtivalmentaja. Tällä hetkellä Yhdysvalloissa pyörii tämän laulukilpailurealityn kuudes kausi, mutta spekulaatio seuraavasta kaudesta käy kuumana. CeeLo Green ei palaa enää sarjaan, ja Pharrelliä tituleerataankin CeeLon korvaajaksi. Muita seitsemännen kauden valmentajia ei ole käsittääkseni vielä vahvistettu, mutta eiköhän ainakin Adam ja Blake pysy sarjassa. Vaikka Blake onkin pysyvästi listallani, voisin kenties mielelläni nähdä hänenkin välillä tekevän jotain muuta. Mitä sanoisitte, eikö olisikin hienoa, jos Taylor Swift yllättyneine ilmeineen olisi tähtivalmentajana?

 

10156126_10152318771454701_144846415_n.jpg

Kuva: CBS/EW

How I Me Your Motherin viimeviikkoinen finaali nostatti ihan kohtalaisen p**kamyrskyn fanien ja muiden viihdekatsojien keskuudessa. Täällä The Variety Show’ssakin keskustelu kävi kuumana, ja finaalijakson arvostelun lisäksi monet fanit ovat kunnostautuneet editoimalla omia versioitaan sarjan lopetuksesta. Sarjan tekijät seisovat omien sanojensa mukaan televisiossa nähdyn sarjan lopetuksen takana, mutta he tuntuvat ymmärtävän innoikkaimpia faneja sen verran, että sarjan vaihtoehtoinen loppukohtaus sisällytetään syksyllä julkaistavalle DVD:lle. Kyse ei kuulemma eri kuvatusta kohtauksesta, vaan tässäkin tapauksessa editoinnin valinnoista. Hmm, uskaltaisikohan siitä toivoa jotain kivaa, vai rummutetaanko tässäkin ihan turhasta?

 

//www.youtube.com/embed/b1JtkqrTsU0?feature=player_embedded

Toukokuun alkuun ei ole enää kauaa, ja silloin kaikkien lempparimaailmanpelastaja Jack Bauer palaa televisioon. Hittisarja 24 on alun perin kahdeksan kauden mittainen, ja tämä uusin 24: Live Another Day -niminen jatko sarjalle on limited series event. Jackin päivä on tässä hiukan totuttua lyhyempi, ja kellon ympäri mennään vain kerran 12-osaisesti. Tämä yllä oleva teaser trailer antaa hyvin osviittaa tulevasta, eli Jack is back perinteisine räjähdyksineen ja salaliittoineen. Awesome!

arrow.jpg

Loppukevennyksenä Arrow-sarjasta kiinnostuneille tieto sarjan kilpailusta MTV Viihteen sivuilla! Kisasta voi voittaa yllä olevassa kuvassa näkyviä mukeja ja muistikirjoja. Kisa on voimassa 18.4. asti, ja siihen osallistuminen vaatii yhteystietojen lisäksi vastauksen vain yhteen kysymykseen. Onnea kisaan!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *