TV News: Castings, Fanfest, and more!

Törmään päivittäin tv-aiheisiin uutisiin, ja ajattelinkin alkaa jakaa niistä mielenkiintoisimpia tällaisessa yhteispostauksessa. Vaikka osaankin hölistä paljon ja nimenomaan myöskin asian vierestä, voin yrittää tiivistää löpinäni pieniin kerta-annoksiin.

Kuva: Nelonen

Criminal Minds: TVLine kertoo, että ensi talvena esitettävään sarjan 200. jaksoon on saatu vierailevaksi tähdeksi sarjasta hiljattain poistunut Paget Brewster (Emily Prentiss). Mahtavaa, että Paget saadaan vierailemaan takaisin sarjaan, mutta jutusta saa sen käsityksen, että kyseessä on takautumiin painottuva juoni, emmekä saakaan kuulla Emilyn nykyisyydestä Interpolissa.

Kuva: BBC America

David Tennant: brittiläisessä Broadchurch-sarjassa tällä hetkellä vaikuttava entinen Doctor Who on kiinnitetty TVLinen vahvistuksen mukaan ko. sarjan amerikkalaiseen versioon. Jenkki-Boradchurchissä ihku David käyttää raportin mukaan amerikkalaisaksenttia.

Kuva: Bones

Bones: jos et ole perillä uusimman kauden tapahtumista, tai jos et halua tietää niistä, älä paina tätä linkkiä! (TVGuide)

Kuva: Vogue UK

Blake Lively: Gossip Girlistä tuttu Blake perustaa oman yrityksen, jota lifestylebrändiksikin voi nimittää (rinnastettu jo Gwyneth Paltrow'n GOOPpiin). Blakella kun on niin paljon aikaa ja niin paljon ideoita, että hän haluaa jakaa ne muidenkin kanssa. Ihan niin kuin ei riittäisi. että hän on naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa.

Kuva: Fanfest

Fanfest: City-lehti raportoi tulevan viikonlopun Fanfest-tapahtumasta. Helsingin Hakaniemen Paasitornissa pidettävä tapahtuman voi mieltää "fanitusfestariksi" (City) ja "populaarikulttuuritapahtumaksi" (Fanfest). Ohjelmassa mm. Doctor Who -fanitusta.

Jokaiselle jotakin, tai tv-viihdeuutisten buffet. Enjoy.

Kommentit

nansk

Höh, Emily oli mun mielestä loistava, enkä tykkää Blakesta yhtään niin paljon :/ Interpol-yhteisjakso olisi ollut tosi mielenkiintoinen.

 

Maria Hakkala

Emily oli ihan paras! Vielä parempaa olis ollu, jos ne oli tehny jonkun oikeen steamy-kohtauksen Prentissin ja Doylen kanssa. Kemia nillä oli niin räiskyvää!

Blake on ihan jees, mutta en myöskään oo ihan hirveesti lämmenny sille vielä.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Vitsi mua harmittaa, kun en päässyt Fanfestiin. :(

Broadchurch on kyllä ihan törkeen hyvä sarja. Mä oon niin koukussa. Onneksi se tulee kaks kertaa viikossa, saattaisin vaikka kuolla, jos pitäs aina viikko oottaa seuraavaa jaksoa. :D Tosin kohtahan se jo loppuu, nyyh...

Maria Hakkala

Toi on kyl aika mahtavaa, jos sitä kerran tulee kaks kertaa viikossa! Vois useempikin sarja toimii tolleen. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.