TV News: Tarantinoa televisioon? +more!

Kuva: Django Unchained

Quentin Tarantino havittelee televisiomarkkinoille! Omalaatuisista kulttimainetta nauttivista elokuvistaan tunnettu elokuvaohjaaja Tarantino haluaa tuoda parin vuoden takaisen länkkärielokuvansa Django Unchained televisioon minisarjana. Cannesin filmifestivaaleilla puhunut Tarantino kertoi miettivänsä elokuvan sarjamuotoa, sillä heillä jäi kuulemma niin paljon kuvattua materiaalia käyttämättä, että sen avulla elokuvasta voisi muokata neliosaisen minisarjan. Varsinkin kuulemma Kerry Washingtonin hahmon kohtauksia jäi paljon niin sanotusti leikkaushuoneen lattialle, että Tarantino vähintäänkin miettii asiaa. Olisi kyllä mahtavaa päästä vertailemaan samojen tekijöiden sarjaa ja elokuvaa toisiinsa, varsinkin kun Tarantino ei ole pitempiä pätkiä televisioon ikinä tehnyt.

Kuva: Fox / Fox

Rachel and Mr. Schue, no way! Lea Michele valmistautuu Glee:n tulevaan loppumiseen ja rakentaa uraansa sarjan ulkopuolella. Hän julkaisi maaliskuussa ensimmäisen oman studioalbuminsa Louder, ja hänen elämänopas-omaelämäkertansa Brunette Ambition julkaistiin vain muutama päivä sitten. Normaaliin julkkiskirjamarkkinointiinhan kuuluu mehevien yksityiskohtien paljastaminen etukäteen, ja Lea Michele noudatti tätä tuttua kaavaa hyvin kiehtovalla uutisella: hän ja myös Glee:stä tuttu Matthew Morrison ovat kuin ovatkin olleet jonkinlaisessa romanttisessa suhteessa. He kuulemma tapailivat hyvin lyhyen aikaa Broadwaylla ennen kummankaan suurempaa kuuluisuutta. Vaikka uutinen itsessään on aika pieni, tai ainakin kertoo hyvin lyhyestä ajasta molempien elämässä, on se viihdemedian mittakaavassa aika iso uutinen. Ottaen huomioon, että Glee:tä markkinoidaan ennen kaikkea nuorille, ei ole mikään ihme, että kumpikaan heistä ei ole asiasta aikaisemmin maininnut, varsinkin kun heidän paristatuksestaan on muutamaankin otteeseen vuosien aikana huhuttu. Mitäköhän kaikkea muuta Lea Michelen uudesta kirjasta paljastuu...

Kuva: David Wain

Vuodelta 2001 peräisin oleva kulttikomedia Wet Hot American Summer saa kenties jatkoa. Huhut kertovat Netflixin olevan kiinnostuneita tämän kulttiklassikon sarjaversiosta, ja ollakseen vasta huhupuhetta tästä mahdollisesta uudesta sarjasta tiedetään jo hämmästyttävän paljon. Elokuvan sarjaversiosta puhutaan prequel-muotoisena eli sarjan tapahtumat sijoittuisivat aikaan ennen elokuvan tapahtumia. Tiettävästi myös alkuperäisen elokuvan kaikki tähdet halutaan uuteen sarjaan mukaan, ja heidät aiotaankin ripotella pitkin poikin 10-jaksoista sarjaa, jotta kaikkien tähtien aikataulut eivät muodostuisi ongelmaksi. On hämmästyttävää, kuinka paljon nykyajan tähtiä tuossa elokuvassa aikoinaan esiintyi (mm. Bradley Cooper, Amy Poehler ja Paul Rudd), ja minä kuitenkin kuulin elokuvasta vasta empuskan sitä minulle suositellessa täällä blogin kommenteissa! Tämän mahdollisen sarjan kehittämisen suhteen täytyy ehdottomasti pysyä kuulolla.

 

+ viimeisen parin päivän parhaat uutiset televisiosarjojen katselun saralta:
  • Mainitsin muutama päivä sitten kesälistan yhteydessä, että kesälle suunnittelemani Oz-putki pitää katsella DVD:n kautta, mutta ei enää: HBO Nordicin Facebook-sivu kertoi eilen, että kesäkuussa palveluun tulee katsottavaksi sekä Oz että Deadwood!
  • Alkuvuoden hittisarja True Detective julkaistaan DVD:llä ja blu-raynä kesäkuun 9. päivä, ja julkaisun kunniaksi (ja omaa Video on Demand -palvelua promotakseen) CDON.com tarjoaa True Detective:n ensimmäisen jakson ilmaiseksi katsottavaksi!
  • Nelonen Median Ruutu-verkkopalvelun maksulliseen versioon Ruutu+ on tullut katsottavaksi Nashville:n kakkoskauden jälkimmäinen puolisko! Suomessa Liv näyttää huomenna toisen kauden 7. jakson, joten kärsimättömät voivat nauttia netissä. Ruutu+:n ensimmäisen kuukaudenhan saa ilmaiseksi koekäyttöön.

Tämä päänsärkyinen tiistai kääntyi selkeästi paremmaksi kivojen tv-uutisten ansiosta! Täytyy myöntää, että avokin hakema överipizza auttoi myös huomattavasti, ja päivääni piristivät myös muutamat kivat tulevaisuudensuunnitelmat blogin suhteen. Ihanaa tiistai-iltaa kaikille!

 

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Voi, kunpa Django Unchained -minisarja toteutuisi!

Meillä oli eilen melko surkuhupaisa TV-ilta: yritettiin miehen kanssa ensin tunnin verran saada Samsungin Smart TV yhdistymään takaisin nettiin, koska jostain mysteerisyystä netin kanssa oli ongelmia, ja kun vihdoin saatiin netti toimimaan ja HBO Nordic käynnistettyä niin eihän siellä ollutkaan Game of Thronesin uusinta jaksoa, koska se jostain syystä näytetään vasta 2.6. Hiukan otti päähän :D

Maria Hakkala

Meillä on kans Netflix krakaillu blu-ray-soittimelta katsottuna, ja Netflix yrittää paraikaa korjata tätä laajempaakin ongelmaa. Ollaan tuskailtu kun juuri koukkuunnuttiin Orphan Black:iin eikä olla muutamaan iltaan saatu uutta jaksoo! :D

Hei, kannattaa alkaa seurata HBO Nordicin Facebook-sivua; siellä ne ilmoittavat joka maanantai kyseisen viikon uudet jaksot. Välttyis tollaselta järkytykseltä. :)

Kommentoi