TV News: uusia sarjoja ja GoT-dokumentti

empire.jpg

Kuva: FOX

Viime aikoina on tullut aika paljon uutisia sarjojen uusimisista, ja viikko sitten FOX ilmoitti antavansa toisen kauden tilauksen Gotham:ille sekä kolmannen kauden minutkin posiitivisesti yllättäneelle Brooklyn Nine-Nine -komedialle. Kolmas uusintatilaus myönnettiin vasta pari viikkoa sitten alkaneelle Empire-sarjalle, joka kertoo hip-hop -levy-yhtiöstä ja sen perustajaperheen värikkäästä elämästä. Tämä uusi draamasarja on yllättänyt täydellisesti katsojaluvuillaan, jotka ovat normaalista poiketen kasvaneet ensi-iltansa jälkeen, ja tämän veikataankin vaikuttaneen tähän hyvin nopeaan uusintaan. Sarja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta huume- ja musiikkiteemoineen, ja sarja suorastaan vilisee todella tunnettuja sivuosatähtiä!

bridge.jpg

Kuvanaappaus: FOX Play

FOX Suomen uusi suoratoistoverkkopalvelu jatkaa materiaalinsa laajentamista, ja nyt palveluun on ilmestynyt katsottavaksi ensimmäinen jakso The Bridge -rikossarjasta. Jaksot tulevat palveluun aina sarjan televisioesityksen tahtiin, joten uusi jakso on odotettavissa kerran viikossa tiistaisin. The Bridge on amerikkalainen versio tanskalais-ruotsalaisesta samannimisestä hittisarjasta, joka jatkuu edelleenkin tämän amerikkalaisversion jäätyä kahteen tuotantokauteen. FOX Suomi tempaisi muuten pari viikkoa sitten mielenkiintoisella tavalla erotessaan Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistyksestä. Kanavan johdon mukaan eroaminen liittyi kanavan siirtymiseen C-kanavanippuun, jossa mikään muukaan kanava ei jäsenmaksua maksa, eikä kanavalla ole yleishyödyllistä tavoitetta tai omaa varsinaista toimittajakuntaa. Väkisinkin tulee itselle mieleen, että edellä mainittujen syiden lisäksi mielessä oli myös raha, sillä pienen kanavan ei kannata useamman tuhannen euron vuosimaksua niin sanotusti turhasta asiasta maksaa. Mielenkiintoinen asia kaiken kaikkiaan, eikä tällaista eroamista ole aikaisemmin tapahtunutkaan.

luojankiitos.jpg

Kuva: MTV Oy

Maaliskuussa Maikkarilla alkaa uusi viihdeohjelma Luojan kiitos!, jonka ylituomarina nähdään legendaarinen koomikko ja näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius. Ohjelmaan osallistuvat julkkikset kävelevät kirjaimellisesti tuntemattomaan huoneeseen ja tilanteeseen, johon heidän pitää heittäytyä mukaan täysillä ja uskottavasti. Jos kiinnostaa lähteä seuraamaan ohjelman kuvauksia, voi helmi-ja maaliskuun aikaisiin kuvauksiin ilmoittaa oman ryhmänsä mukaan yleisöksi!

marleyglee.jpg

Kuva: FOX

Todennäköisesti seuraavalle televisiokaudelle suunniteltu CBS:n Supergirl on löytänyt päätähtensä! Kara Zor-Elin roolissa nähdään Glee:stä tuttu Melissa Benoist, joka muistetaan kilttinä mutta lahjakkaana Marleynä. Tästä sarjasta on kohuttu jo jonkin aikaa taustalla, sillä se kuuluu tällä hetkellä niin suosittuun supersankarigenreen, ja tämän DC Comicsin alkuperäiseen luomukseen perustuvan sarjan luojat ovat tuttuja suosittujen Arrow ja The Flash -sarjojen parista.

//www.youtube.com/embed/cPiWD0yIWOY

Video: Game of Thrones Season 5: Day in the Life (HBO)

Huhtikuun 12. päivä Yhdysvalloissa alkava Game of Thrones -sarjan viides kausi lähestyy vauhdilla, ja perinteisesti tämä tarkoittaa ekstramateriaalien eksponentiaalista lisääntymistä mediassa. Viimeiset päivät on kohuttu parin viikon päästä ensi-iltansa saavasta dokumentista Game of Thrones: A Day in the Life, joka antaa faneille kutkuttavan katsauksen uuden kauden kuvauksiin. Tämä puolituntinen dokumentti keskittyy yhteen kuvauspäivään, mutta se tarkastelee samanaikaista tuotantoa kolmessa eri maassa eli kolmella eri kuvauspaikalla. Suomessa toimiva HBO Nordic on luvannut näyttävänsä dokumentin YouTube-kanavallaan helmikuussa, ja oletettavasti se nähdään meillä hyvin lähellä alkuperäistä julkaisupäivää.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *