TV News: Versace, Grey's Anatomy and more

The Variety Show

Kuva: People.com

Tällä viikolla muoti- ja viihdemaailmassa on kohuttu erityisesti lauantaina ensiesityksensä saaneesta Lifetime-kanavan televisioelokuvasta House of Versace, jossa Gina Gershon näyttelee Donatella Versacea (ylläolevassa kuvassa, siis, Gina Donatellana). Tuntuu, että, vaikka elokuvaa ei sen elokuvallisista ansioista todellakaan hehkuteta, on se jo nyt kulttiklassikko ja niin kitschiä, että se on pakko katsoa. Voisikohan Vitonen tai Kutonen ostaa tämän Suomeenkin esitettäväksi?

Kuva: People.com / Danny Masterson

Eilen levisi Twitterin ja Instagramin kautta mahtavia kuvia That '70s Shown päätähtien reunionista.Useampikin heistä jakoi jonkun version tästä kuvasta. Jotenkin on aina niin hienoa kun lopetettujen sarjojen tähdet kokoontuvat myöhemmin; se jotenkin todistaa sen ihanan yhteishengen, mikä vetää katsojia puoleensa monissa sarjoissa!

Kuva: EW

Grey's Anatomy on ehtinyt jo 200. jaksoon, ja ylläoleva kuva on osa Entertainment Weeklyn sneak peekkiä ko. jaksosta. En ole seurannut sarjaa enää pitkään aikaa, mutta juorusivustojen otsikoiden ansiosta perustapahtumista olen edelleenkin hyvin selvillä, ja vielä joskus tulee se pitkä saikku tms., jolloin tuijotan sarjan kaikki jaksot. Ensimmäiset pari kautta tuli katsottua aika intensiivisesti, minkä takia osasinkin arvostaa kun muutama päivä sitten Ellen Pompeo kommentoi ensimmäistä kertaa alkukausien suosikkinäyttelijöiden lähtöjä sarjasta.

Kuva: EW / Dave Perillo

Entertainment Weekly raportoi uudesta taidenäyttelystä, jossa taiteilijat ilmaisevat oman näkemyksenä sarjan päähahmoista, useimmat hyvin retroon tyyliin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.