Tv-vinkki: Atlantan räppisceneä Foxilla

Atlanta Fox.jpg

Foxilla alkoi tällä viikolla uusi sarja Atlanta, joka saattoi mennä monelta ohi. Sarja on kuitenkin katsottavissa Fox Play -verkkopalvelussa, joten sen kelkkaan on vielä helppo hypätä mukaan! Uudet jaksot esitetään tuplajaksoina tiistai-illoissa.

Atlanta kertoo loistavan tulevaisuuden mokanneesta Earnista, jonka elämä rullaa monotonisesti eteenpäin ilman vakituista asuntoa ja ilman varsinaista tarkoitusta. Yhtäkkiä hänen koko olemassaoloaan alkaa ajaa hänen serkkunsa lupaava rap-ura, jonka ansiosta he kaikki pääsisivät pois lähiöelämän kuluttavuudesta. Earn haluaisi myös paremman elämän tyttärelleen, eikä pahitteeksi olisi hyvä tulevaisuus myös tytön äidin kanssa.

https://youtube.com/watch?v=MpEdJ-mmTlY

Video: Atlanta (FX) trailer

Atlanta-sarjan pääosaa näyttelee Donald Glover, joka on myös vastuussa sarjan luomisesta. Glover on harhaanjohtavasta nimestään huolimatta nuoren polven viihteen moniottelija, jonka nimellä sarja pitkälti ratsastaa. Hän on tunnetuin suurelle yleisölle omalaatuisesta Community-komediasarjasta, josta hän lähti suureleisesti paremmille apajille muutama vuosi sitten. Yksittäisiä pikkurooleja lukuunottamatta uutisointi hänestä on keskittynyt tulevan sarjan luomiseen, mihin hän sai niin sanotun kehityssopimuksen jo aikoja sitten. Nyt tämä mystinen ja jo etukäteen kohuttu sarja on ilmestynyt, ja se nähdään tuoreeltaan myös Suomessa.

Atlanta nähdään Yhdysvalloissa FX-kaapelikanavalla, joka on amerikkalaisen Fox-kanavan jatkekanava, mikä selittää sarjan esittämisen suomalaisella Fox-kanavalla. Sarja sai ensi-iltansa syyskuun alussa, ja heti tuoreeltaan se uusittiin toiselle kaudelleAtlanta ja Glover itse ovat jo saaneet pari palkintoehdokkuutta, joten sarja kenties on kaiken etukäteiskohun arvoinen.

Atlanta Fox Näyttelijät.jpg

Glover on itse Atlantasta kotoisin, ja sarjassa yhdistyy hänen kotiseuturakkautensa ja intohimo musiikkia kohtaan. Minulle sarjan sijainti on myös omakohtainen, sillä olin opiskeluaikanani vaihdossa Atlantan metropolialueella, ja jo nyt katselin trailerista tiiviisti tuttuja maamerkkejä! Atlanta on kyllä kaupunkina mukava ja ehdottomasti vierailun arvoinen, vaikka sinne harva matkustaa varsinkin täältä Suomesta.

 

Atlanta

Fox tiistaisin klo 22 ja 22.30

Fox Play

 

 

 

 

 

Kuvat: FX, Fox.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *