Tv-vinkki: Minkälaisen komediasarjan saa maailmanlopusta?

last_man_on_earth_sub.jpg

Mitä tekisit, jos huomaisit olevasi ainoa elossa oleva ihminen?

Jäisitkö ihmettelemään yksinäisyyttäsi, vai tekisitkö kaikkesi löytääksesi muita eloonjääneitä? Ottaisitko kaiken irti oudosta kohtalostasi, ja toteuttaisit hassuja unelmia ja mahdollisuuksia? Mietitkö sinäkin nyt, mitä oikeasti tekisit vastaavassa tilanteessa?

https://www.youtube.com/embed/BwnQ-SbtJug” width=”854″>

Video: The Last Man on Earth series trailer

Kovin vakavalta kuulostavan alun jälkeen täytyy minun tässä muistuttaa, että Last Man on Earth on komediasarja post-apokalyptisessa maailmassa! Sarjan on luonut sen pääosassa nähtävä koomikko-näyttelijä Will Forte, joka on tuttu lukuisista komediasarjoista ja -elokuvista. Monta vuotta Saturday Night Live -viihdeohjelman vakiokokoonpanossa viihtynyt Forte on myös ansioitunut käsikirjoittaja, ja hän on ollut kirjoittamassa esimerkiksi sarjoja That ’70s Show ja 3rd Rock from the Sun. Fortella on omanlaisensa tyyli, joka ei välttämättä vetoa kaikkiin mutta joka toimii erinomaisesti tällaisessa hiukan omalaatuisessa komediasarjassa.

Last Man on Earth on alkuperäiseltä nimeltään The Last Man on Earth, mutta Subilla todettiin ilmeisesti määräisen artikkelin olevan liian haasteellinen perämetsien suomalaisille. Sarja alkoi tämän vuoden maaliskuussa Yhdysvalloissa Fox-kanavan midseason-sarjana, ja sen toinen tuotantokausi alkoi nyt syyskuussa. Suomessa sarja alkoi Subilla viikko sitten, mutta jo ilmestyneet kolme jaksoa ovat kaikki vielä nähtävillä Katsomossa. Uudet jaksot tulevat pääsääntöisesti maanantaisin ja uusinnat lauantaisin, mutta en luottaisi näihin kovin pysyvänä ilmiönä MTV:n ollessa emoyhtiö. Jaksoja esitetään todennäköisesti reilut kymmenkunta, joten kovin pitkää sitoutumista ei tähän mainiolta vaikuttavaan komediaan tarvitse ainakaan toistaiseksi tehdä!

 

 

Kuva: FOX.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *