Uusi pukudraama C Morella: Howard's End

Talvi on ihanaa aikaa käpertyä sohvannurkkaan lämpimän juoman kanssa, vetää villasukat jalkaan tai peitto päälle, ja laittaa pyörimään sarja, joka kuljettaa menneisiin maisemiin ja vanhanaikaisiin ongelmiin. Viime viikkoina ja kuukausina olen kaivannut hyviä pukudraamoja katselulistalleni, ja nyt haluankin vinkata uutuudesta, josta olen aika innoissani!

Howard's End on brittiläisen yleisradioyhtiö BBC:n ja amerikkalaisen kaapelikanava Starzin yhteistuotanto, joka perustuu E. M. Forsterin samannimiseen romaaniin vuodelta 1910.

Neliosaisen minisarjan pääosassa nähdään Hayley Atwell (Agent Carter, Taivaan pilarit) sekä Matthew Macfadyen (Ylpeys ja ennakkoluulo). Sivuosissa nähdään myös paljon tuttuja kasvoja, vaikka välillä pukudraamoissa onkin vaikea tunnistaa nykyaikaan sijoittuvista sarjoista ja elokuvista tuttuja näyttelijöitä.

Howard's End sai ensi-iltansa briteissä viime vuoden marraskuussa, ja Yhdysvaltain ensiesitys on luvassa tämän vuoden huhtikuussa. Meillä Suomessa sarja julkaistiin C Morella kokonaisuudessaan helmikuun 12. päivä eli tämän viikon maanantaina.

 

 

 

 

 

Kuvat: C More.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.