Uusi televisiokanava Frii aloittaa huhtikuussa!

frii.jpg

 

 

Kuva: Frii

Kylläpäs meitä televisiosarjafaneja hemmotellaan, kun vuoden sisään Suomessa aloittaa jo toinen valtakunnallinen televisiokanava! TV Viisi ja Kutonen saavat sisarkanavan, kun SBS Discoveryn uusi Frii-kanava aloittaa lähetykset 1. huhtikuuta.

Nimitys ’sisarkanava’ on äärimmäisen osuva, sillä tämä kanavauutuus on suunnattu nimenomaan 25-44-vuotiaille naisille, ja se toimii siten vastapainona enemmän miehille suunnatulle Kutonen-kanavalle (hiukan samoin tavoin kuin Nelonen Medialla on Liv naisille ja Jim miehille). Frii mainostaa tuovansa tarjolle vain Suomessa ennennäkemätöntä materiaalia, mikä tuntuu olevan selkeä vastaisku ajoittain varsin uusintapitoiselle sisällölle SBS Discoveryn televisiokanavilla. Kysyin SBS Discoveryn viestinnästä hiukan tarkempaa tietoa tuosta Friin ennennäkemättömästä materiaalista, ja heidän mukaansa kanavalla nähdään ainakin TLC:n suosittuja realitysarjoja sekä uutena konseptina Investigation Discovery -sarjoja. Tämä Suomessa aikaisemmin verrattain tuntematon konsepti käsittelee näyttelemisen keinoin realityä, eli sarjat sekoittavat näyttelemistä oikeiden ihmisten kertomuksiin kohtaloistaan. Näissä käsitellään monesti rikosaiheita, ja luvassa on kuulemma erittäin koukuttavia sarjoja, vai miltä kuulostavat I Almost Got Away with It tai Beauty Queen Murders? Voisin veikata, että näistä sarjoista tulee perinteistä guilty pleasure -tyylistä katsottavaa! Uudelle Frii-kanavalle TLC:n ja Investigation Discoveryn sarjat päätyvät yhteisen emoyhtiön kautta.

Uuden kanavan rakentaminen on vielä kesken, ja lisää tietoa tulee varmasti lähempänä huhtikuun ensi-iltaa. Hienoa, että saamme lisää katsottavaa myös ilmaiselle televisiopuolelle! Nyt vain yritän pitää mielessä, että kalenterissa 1.4. lymyävä Friin lähetysten alkaminen ei suinkaan ole aprillipila! 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *