Uusi The Bachelorette -kausi alkaa USA:ssa (+muita Bachelor-uutisia!)

bachelorette_kaitlyn_britt.jpg

Kuva: ABC

Machoilua! Nyyhkytarinoita! Reviirikukkoilua! The Bachelorette aloittaa 11. kautensa ensi yönä Yhdysvalloissa, ja heti ensimmäisestä jaksosta povataan myrskyistä. Yleensähän ensimmäinen jakso, jossa kisaajat saapuvat kartanolle sinkkutähteä tapaamaan, on kohtalaisen tylsä ja täynnä kyräilyä ja hidasta mutta tasaista kännäämistä. Kuvausilta ja -yö on äärimmäisen pitkä, ja tosifanitkin katsovat tämän snoozefestin lähinnä vain tulevien jaksojen actionin takia. Nyt tuottajat ovat kaivaneet vanhaa pelikirjaansa piristääkseen tuotantokauden ensimmäisiä jaksoja sekä varsinkin etukäteisrummutusta: Bachelorettena ei nähdäkään tällä kertaa yhtä edellisen The Bachelor -kauden suosikkinaista, vaan päätähden tittelistä kisailee kaksi fanisuosikkia!

Chris Soulesin The Bachelor -kaudelta tutut Kaitlyn Bristow ja Britt Nilsson ovat molemmat kartanolla tapaamassa sinkkumiehiä, ja ensimmäisen illan päätteeksi miehet äänestävät, kumpi naisista jatkaa loppukauden Bachelorettena! Tämän asian julkistus alkukeväästä sai osakseen paljon kritiikkiä nimenomaan Kaitlynin ja Brittin kohtelun takia, mutta noin markkinoinnin ja julkisuuden kannalta tämä on aika nerokas temppu. Britt sai paljon vihamiehiä (tai oikeastaan -naisia) viime kaudella, ja Kaitlynin toivottiin yleisesti jopa voittavan Chrisin sydämen. Kaitlyn on räväkkä huumoriltaan ja erittäin todentuntuinen, kun taas Brittistä monet tykkäävät hänen tunteikkuuden takia. Minä olen sen suuren joukon kannalla, joiden mielestä Britt pelasi peliä vähän liiankin hyvin, mutta Kaitlyn ei välttämättä pysty kantamaan kokonaista omaa kauttaan. Yleistä tämän franchisen kohdalla on se, että ikinä ei voi tietää, minkälainen päätähti edellisen kauden suosikista kuoriutuu: voi tulla daiju-Juan tai ihana Ashley!

https://youtube.com/watch?v=7IJRLbcrgZo

Video: The Bachelorette season 11 promo

 

bachelorette_desiree_chris_wedding.jpg

Kuva: US Weekly

Ah, lisää The Bachelorette -romantiikkaa! Onnistuneiden franchise-parien määrä on viime vuosina kasvanut, ja näiden onnellisten joukkoon on alun epäilyistä huolimatta liitetty myös sarjan 9. kauden tähti Desiree Hartsock ja hänen valittunsa Chris Siegfried. Tämä äärimmäisen hyvännäköinen pariskunta meni naimisiin tämän vuoden tammikuussa, juuri sopivasti uusimman The Bachelor -kauden alettua, ja häissä nähtiin tietenkin myös laajan Bachelor-/Bachelorette-perheen muitakin jäseniä. Hartsock on ammatiltaan hääpukuliikkeen stylisti ja hääpukusuunnittelija, joten odotetusti hän suunnitteli itselleen kaksi upeaa pukua!

bachelorette_andi_josh_split_0.jpg

Kuva: ABC

… mutta kaikki eivät sarjasta ikuista onnea löydä! Edellisen The Bachelorette -kauden onnellinen pariskunta Andi Dorfman ja Josh Murray ilmoittivat kihlauksensa purkautumisesta tammikuussa, vain kolme päivää edellisen tv-esiintymisensä (The Bachelor -ensi-ilta) jälkeen. Asioiden luultiin olevan hyvin, vaikkakaan heistä ei ihan Desireen ja Chrisin tai varsinkaan Seanin ja Catherinen kaltaista huikeaa onnellisuutta ja tyytyväisyyttä hehkunutkaan. Mitään varsinaista syytä erolle ei annettu, mutta kovasti he olivat kuulemma yrittäneet saada suhteensa toimimaan. Andihan jäi kiinni siitä, että oli harrastanut seksiä toiseksi jääneen Nickin kanssa kuuluisassa Fantasy Suitessa, joten alku ei ollut ihan kovin huikea hänen kihlaukselleen Joshin kanssa.

bachelorette_emily_maynard_baby_gender.jpg

Kuva: @emilygmaynard

The Bachelorette -sarjan 8. tuotantokauden päätähti Emily Maynard, joka alun perin ”voitti” The Bachelor -sarjan 15. kauden, on tuntunut viimein löytäneen rakkauden Bachelor Nationin ulkopuolelta. Maynard meni viime kesänä naimisiin vanhan perheystävänsä Tyler Johnsonin kanssa, ja alkuvuodesta hänen kerrottiin odottavan toista lastaan uuden aviomiehensä kanssa. Pari päivää sitten Maynard paljasti lapsen olevan poika, kuten yllä oleva söpö raskauspotrettikin kertoo!

bachelor_nation_host_chris_harrison.jpg

Kuva: ABC

On hämmentävää, kuinka paljon pidetty tämän koko franchisen juontajana nähtävä Chris Harrison on! Hän on juontanut tähän mennessä 19 kautta The Bachelor -sarjaa, 10 kautta The Bacherlorette:a, 3 kautta The Bachelor Pad:iä, yhden kauden Bachelor in Paradise:a sekä vihkinyt ainakin yhden Bachelorette-parin. Harrisonista puhutaan aina positiivisesti ja ylistävästi, ja hän vaikuttaa oikeasti koko franchisen normaaleimmalta tyypiltä. Tuhannet Bachelor-fanit huolestuivat suuresti viime kuussa suosikkijuontajansa puolesta, kun ABC julkisti tiedon, että Harrison on valittu klassisen Who Wants to Be a Millionaire -visailuohjelman juontajaksi. Ei kuitenkaan huolta: Harrison jatkaa myös Bachelor-/Bachelorette -juontajana!

 

kulttuuri suosittelen hopsoa uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *