Vain elämää: 4. kauden artistien parhaat hitit!

vain_elamaa_4._kausi_tunnelmia_0.jpeg

Tiistaina julkaistiin alkukesän odotetuin televisiouutinen eli syksyn uuden Vain elämää -kauden artistikattaus, ja heti samana päivänä artistit lähtivät kohti Hirvensalmea kuvauksiin! Tälläkin kerralla on käytetty samaa monipuolisuuden kaavaa artistien haalimisessa, joten katsojat pystyvät aina ennalta miettimään, että kukapa on seuraavan kauden kokenut naislaulaja tai nelikymppinen mies kitaran kanssa. Suurimman haloon tällä kertaa nostatti porukan nuoriso ja varsinkin Sanni, sillä tältä nuorelta naiselta on ilmestynyt vasta kaksi levyä ja varsinaisia hittejä hänellä itsellään on ollut laskentatavasta riippuen noin kolme. Jopa VilleGallella on reippaasti suurempi biisivalikoima, sillä JVG:llekin hittejä on kasautunut ihan kohtalainen määrä viimeisen neljän vuoden aikana. Vain elämää -sarjan tuottaja Anssi Rimpelä kommentoi Ilta-Sanomille rempseästi, että hän diktatuurimaiseen otteeseen itse halusi Sannin ohjelmaan mukaan, ja että Sannin mukanaolon syy selviää ohjelman tullessa ulos syksyllä.

Täytyy myöntää, että tykkään tämän tulevan kauden artisteista paljon! Mukana on monta artistia, joiden kappaleihin liittyy hurjan paljon itselleni tärkeitä muistoja, joten odotan aikamoista tunnelmointia syksyn jaksoja katsoessa. Tämä 4. kauden artistikööri tuntuu jotenkin myös hiukan nöyremmältä ja maanläheisemmältä kuin viime kauden superstarat.

Listasin tähän alle kaikkien 4. kauden Vain elämää -artistien omat suosikkikappaleeni, ja kerron syksyllä kauden ilmestyessä niihin liittyvät muistot. Jaa kommenttiboksissa omat YouTube-suosikkisi näiltä artisteilta, ja tunnelmoidaan syksyä varten yhdessä! 🙂

  • Virve ”Vicky” Rosti
  • Pave Maijanen
  • Anssi Kela
  • Maija Vilkkumaa
  • Antti Tuisku
  • Sanni
  • VilleGalle

https://www.youtube.com/embed/6nzinzAMxtI” width=”854″>

Video: Vicky Rosti ”Sata salamaa” Eurovision Song Contest 1987

 

Video: Pave Maijanen ”Lähtisitkö” Ylen Hittimittari-ohjelmasta

 

Video: Anssi Kela ”Mikan faijan BMW” musiikkivideo

 

Video: Maija Vilkkumaa ”Mun elämä” live Kaisaniemi Pop 2004

 

Video: Antti Tuisku ”Tyhjä huone” musiikkivideo

 

Video: Sanni ”Me ei olla enää me” musiikkivideo

 

feat. Pete Parkkonen ”Etenee” musiikkivideo

 

Kuva: Nelonen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *