Vain elämää 5: Huipputähtiä ja linnunpönttöjä

vain_elamaa_tahka_linnunpontot.jpg

Supersuositun Vain elämää -viihdeohjelman uusin eli viides tuotantokausi pääsee käyntiin tänään perjantaina Nelosella klo 20.00! Tämän kauan odotetun uuden kauden tähtinä nähdään tähän asti suurin ja valovoimaisin ryhmä, joten katsojien (ja tuotantoyhtiön) odotukset lienevät erittäin korkealla.

Vanhoja legendoja edustaa Hector, varttuneena miestähtenä nähdään Mikko Kuustonen, keskivertomiestähtenä on Lauri Tähkä, nuorisoidolina on Mikael Gabriel, ja naistähtinä loistavat ohjelmalle epätyypilliseen tapaan kovin samanikäiset Chisu, Anna Puu ja Suvi Teräsniska. Yleensä tähdet edustavat tarkkaan valittuina mahdollisiman montaa genreä ja katsojaa, mutta tällä kertaa todennäköisesti ohjelmaan otettiin riemusta kiljuen monet vuosia tavoitellut tähdet. Esimerkiksi Hector on avoimesti myöntänyt kieltäytyneensä sarjasta jo sen ensimmäisellä kaudella, ja Chisu on myös kommentoinut kieltäytyneensä jokaisena vuotena sarjasta, koska julkisuus on arveluttanut. Tänä vuonna mukana onkin monta tähteä, jotka eivät ole niitä viihdeohjelmien vakiokasvoja (Mikko Kuustosta lukuunottamatta; miten se mies on kaikkialla?!). 

vain_elamaa_suvi_terasniska_linnunpontto.jpg

Iskelmä-genreä vahvimmillaan ohjelmassa edustaa tänä vuonna Suvi Teräsniska, jolla on lukuisia hittikappaleita ja vankka fanijoukko. Teräsniska on paraikaa raskaana, ja hän ilmoitti raskaudestaan julkisuuteen juurikin Vain elämää -sarjan kesäkuisissa kuvauksissa! Pidän Teräsniskan mutkattomasta tyylistä, sekä laulujensa että luonteensa puolesta, ja ainakin tämän ensimmäisen jakson perusteella hän on juurikin niin hyvällä tavalla tavallinen kuin olisin kuvitellutkin. Hän on myös virtuoosi linnunpönttöjen teossa, kuten käy ilmi ensimmäisen jakson aktiviteetista.

vain_elamaa_lauri_tahka_illallinen.jpg

Ensimmäisen jakson päätähtenä on Lauri Tähkä, eikä ohjelma olisi paremmin voinut valita uuden kauden aloitusta! Siinä, missä muut tähdet ovat eri tasoisen hermostuneita, Tähkä on reipas ja avoin, inhimillinen ja samaistuttava, ja sanalla sanoen vangitseva. Jakson, ja päivän, edetessä myös muut artistit rentoutuvat, vaikka kaikki heistä myönsivätkin jännittävänsä äärettömän paljon ensimmäistä esitystään. Kovan luokan artisteille on varmasti myös suuri juttu esittää toisen kovan artistin kappaleita tämän edessä.

Mikael Gabriel on hellyyttävä hermostuksissaan, vaikka hän vetääkin aivan täysillä esityksensä, ja hän on juuri sopivan nöyrä kääntääkseen vanhemmatkin katsojat puolellensa. Hector on epäilevän sarkastinen mutta valmis hyppäämään kokemukseen täysillä. Ensimmäisen jakson esitykset Lauri Tähkän kappaleista ovat mielestäni aivan huippuja, enkä todellakaan voi valita vain yhtä suosikkia. Vaikka suhtaudun uusiin Vain elämää -kausiin aina pessimistisesti etukäteen, odotan tälläkin kertaa ensimmäisen jakson jälkeen aivan innoissani loppuja huippuhetkiä.

 

Vain elämää

alkaen pe 16.9. klo 20.00

Nelonen (ja Ruutu)

 

 

 

 

Kuvat: Nelonen (Jussi Hellsten).

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *