Valtiattaren toinen kausi alkaa AVA:lla!

ve000fj5as.jpg

Vihdoinkin Reign:in toinen kausi alkaa Suomessakin! Sarjojen esitysajankohtia kiristetään meillä jatkuvasti katsojien eduksi, ja Valtiatar on tällä toisella kaudellaan vain 5 jaksoa Yhdysvaltain alkuperäisesityksiä jäljessä.

Sarjan alkaessa sitä myytiin pitkälti seksillä, ja suurimmat alkuaikojen kohut liittyivät juurikin siihen itseensä, mutta tällä toisella kaudella teema on ainakin aluksi kuolemanvakava. Ensimmäisen kauden finaalijaksossa kuninkaallisen linnankin saavuttanut rutto alkaa kylvää tuhoa jopa linnan muurien sisäpuolella. Mary ja Catherine joutuvat Franciksen poissaollessa tukeutumaan toisiinsa, vaikka siinä todellakin on omat ongelmansa!

ve000f55q2.jpg

Francis on ensimmäisen kauden lopussa aloittamalla pelastusretkellään ja löytää kuin löytääkin Lolan keskeltä ruton kauhuja. He törmäävät paluumatkallaan etäisiin tuttuihin, joista todennäköisesti muovautuu pidempiaikaisia vierailevia tähtiä hoviin. Francis on selkeästi kahden vaiheilla Lolan tulevaisuuden suhteen, ja on nuorella kuninkaalla varmasti rankkaa, kun pitää huolehtia sekä rakastajattaresta että vaimosta.

ve000fj5at.jpg

Hovin naisista suosikkini on Greer, joka sai viime kauden loppupuolella oman kiihkeän juonikuvionsa, kun rakkaus löytyi aivan väärältä puolelta palatsia. Finaalijakso näytti solmineen hienosti kaikki langat Greerin rakkauselämän suhteen, mutta tottakai vahingoniloinen kohtalo saneli toisin, ja nyt Greer on vaarassa joutua törmäyskurssille elämänsä valintojen kanssa kerran jos toisenkin!

//www.youtube.com/embed/MyCr8mivhQ4

Video: Reign season 2 trailer

Mainitsin ehkä jo aikaisemmin jossain postauksessa, että minulla on nykyään pääsy toimittajien ja muiden sisällöntuottajien käyttämään verkkopalveluun, josta esimerkiksi tämänkin postauksen kuvat ovat peräisin. En ole aikaisemmin käyttänyt hyväkseni palvelun sisältämää ennakkokatselumahdollisuutta asian kutkuttavuudesta huolimatta, sillä minulla yksinkertaisesti on muutenkin liikaa katsottavaa. Tällä kertaa en kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, ja voin kyllä sanoa, että Reign:in toisen kauden ensimmäinen jakso on vauhdikas ja dramaattinen! Kauhua ja pelkoa riittää ihan kaikille hovissa ja sen ulkopuolella, vaikka rakkaus pilkahteleekin paikassa jos toisessakin. Suosittelen!

Valtiatar (eng. Reign)

AVA alkaen ke 5.11. klo 21.00 (uusinnat sunnuntai-iltaisin)

Jaksot myös Katsomossa!

Kuvat: AVA

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *