Variety Photos: Imetystä, muotia ja uusia kausia

Kuva: FX

Sons of Anarchy:n seitsemäs ja viimeinen kausi alkaa ihan pian, ja tämä kauden virallinen julistekuva antaa osviittaa kauden teemasta. Raakuudestaan ja räjähtävyydestään tunnettu sarja aloittaa viimeisen kautensa Yhdysvalloissa 9. syyskuuta, ja kovasti mietin ainakin itse, että kuinka moni jäljellä olevista hahmoista jää henkiin pölyn laskeuduttua Samcron ympärillä. Ainakin viime kausi järkytti hahmojen kohtaloiden suhteen, ja en usko materiaalin siitä ainakaan kevenevän viimeisellä kaudella.

Suomessa Sons of Anarchy:n 5. kausi alkaa Subilla keskiviikkona 17.9.

 

Kuva: Glamour

Keväällä Otis-poikansa synnyttänyt Olivia Wilde (House) poseerasi muutama viikko sitten kohua aiheuttaneissa muotikuvissa Glamour-lehdelle. Kohun aiheutti Otiksen mukana olo kuvauksissa ja ennen kaikkea yllä oleva imetyskuva. Kuvien yhteydessä olevassa artikkelissa Olivia puhuu imetyskuvan olevan maailman luonnollisin asia, sillä pojan ollessa niin nuori olisi hän muutenkin tässä kiinni koko ajan, ja aivan hyvin muoti voi hänen mielestään kuvata tätä luonnollista symbioosia. Mielestäni kuva on kaunis, ja hienosti pieni lapsi on saatu osaksi huippumuotikuvia!

House:n uusintakierros alkaa su 24.8. TV Viidellä

 

Kuva: Cosmopolitan

Musiikkiuransa ihan tosissaan käynnistänyt Lucy Hale (Pretty Little Liars) poseeraa jenkki-Cosmon syyskuun kansikuvanaisena. Kohtalaisen puhtaasta imagostaan tunnettu Hale puhuu omasta imagostaan sarjassaan ja yleisesti Hollywoodin kauneusihanteista. Halen puhtoista imagoa hiukan ravisutti taannoinen uutinen koe-esiintymisestä Anastasian rooliin Fifty Shades of Grey -elokuvassa, mutta on hän selkeästi kiltein Pretty Little Liars:in naisista. Country-musiikkiin yrittäessä pitääkin olla ainakin kohtalaisen puhtoinen, sillä countryn ydin Yhdysvalloissa on se kaikista konservatiivisin osa kansaa, eikä ainakaan aloittelevan tähden sovi vetää juliettebarneseja.

Pretty Little Liars eli Valehtelevat viettelijät Subilla kolmannen kauden jaksoin 7.9. alkaen

 

Kuva: Robert Trachtenberg for Entertainment Weekly

Entertainment Weekly on vastuussa viime aikojen hauskimmasta kansikuvasta (tai oikeastaan kuvista)! Veep-tähti Julia Louis-Dreyfus sekä House of Cards -tähti Kevin Spacey tähdittävät molemmat omia keräilykansiaan mutta toistensa hahmoiksi pukeutuneina. Kuvien pohjana olevat kuvat ovat myös hahmojen tunnetuimpia promokuvia, joten asiayhteys on selkeä ja erinomaisen hauska! Nämä kansikuvat liittyvät äänestykseen, jonka EW laittoi pystyyn näin uuden televisiokauden kynnyksellä: kuka on tämä hetken paras hahmo televisiossa?

Veep nähtävissä HBO Nordicilla, ja ensimmäisen kauden uusintakierros on juuri lähtenyt käyntiin Yle AreenassaHouse of Cards katsottavissa Netflixissä

 

Kuva: Michael Avedon /CR Fashion Book

Tulevan näkyvyytensä ja väistämättömän julkisen romahduksensa synnyinlahjana saanut North West on poseerannut ensimmäistä kertaa yksin muotikuvissa. Ranskan Voguen entisen päätoimittajan Carine Roitfeldin CR Fashion Bookin uusimmassa numerossa poseeraava pikkupohjoinen esittelee ainakin Chanelin tuotteita, ja pikkuiselle tähdelle povataankin kuvan yhteydessä loistavaa tulevaisuutta muodin parissa. Jos lapsen vanhempina ovat Kanye West ja Kim Kardashian, ei lapsen elämästä tule varmasti puuttumaan muotia ja loistoa. North on kyllä todella suloinen ensimmäisessä muotikuvassaan!

 

Kuva: ABC

Helposti Once Upon a Time:n odotetuimmat hahmot ovat tehneet debyyttinsä viime viikkoina niin valokuvissa kuin pienissä videopätkissäkin, kun Frozen:in rakastetut hahmot aloittavat uransa sarjan neljännen tuotantokauden alussa. Yllä olevassa kuvassa nähdään Elsa (Georgina Haig) ja Kristoff (Scott Michael Foster), ja lisäksi tiedetään ainakin Annan olevan myös mukana näissä uusissa seikkailuissa.

Once Upon a Time:n eli Olipa kerran -sarjan 3. kauden jaksot Nelosella 29.8. alkaen

 

Kommentoi