Variety Videos: lauantain letkeät löydöt

https://www.youtube.com/embed/vcAWEQmzQC4″ width=”854″>

Downton Sixbey: Episode II (Late Night with Jimmy Fallon)

Näin raukean launtai-illan ratoksi halusin jakaa yhden postauksen verran hauskoja videoita, joita tulee kerättyä kirjanmerkkeihin aivan liikaa ilman mitään kunnollista käyttötarkoitusta! Olet sitten rentoilemassa kotona, kuten minäkin, tai valmistautumassa illan juhlintaan, kuten avokkini, voi näiden videoiden tahtiin naureskella yksin tai yhdessä. Olen välillä tietoinen siitä, että YouTubesta löytyisi tuntikausiksi viihdettä, mutta yritän tarkoituksella vältellä sitä, koska olen kohtuullisen addiktoituva luonne. Otan mieluummin vastaan nämä sosiaalisen median randomisti tarjoamat hauskat videot, ja käytän aikani esimerkiksi turkulaisten blogien stalkkaamiseen (kuten tänään).

Tämä ensimmäinen video on vielä ajalta, kun Jimmy Fallon veti Late Night -ohjelmaa, mutta nykyäänhän hän viihdyttää NBC-kanavan isoimmassa myöhäisillan talk show’ssa eli The Tonight Show’ssa. Fallon peri nykyisen pestinsä alan kiistattomalta kuninkaalta Jay Lenolta vuosi sitten, ja alusta asti Fallonin oma linja komediassa ja erikoisosioissa on muuttanut ohjelman luonnetta positiivisesti, ja melkein viikottain ohjelmasta nousee verkkohittivideoita. Omia suosikkejani ovat kaikki hassut pelit ja leikit, joita vieraat pääsevät Fallonin kanssa leikkimään, mutta tässä videossa on kyse Fallonin omasta Downton Abbey -parodiasta!

”We Found Love” feat. SCHMIDT (visual remix 2002)

New Girl -sarjan Schmidtiä näyttelevä Max Greenfield kuvasi hauskan videon itsestään laulamasta ja tanssimasta Rihannan suositun kappaleen tahdissa. Tai oikeastaan videolla esiintyy Schmidt menneisyyden pulleammassa kunnossaan, eikä tätä videota voi yksinkertaisesti katsoa hymyilemättä! Greenfieldin ilo on tarttuvaa!

The entirety of ’Parks and Recreation’ in 30 seconds

Muutaman päivän päästä sarjan finaalijaksonsa esittävä Parks and Recreation on omalaatuinen komediasarja, ja Entertainment Weekly sai sarjan näyttelijäkaartin kertomaan sarjan pointin tiivistetysti. Tiedoksi kaikille sarjasta tykkääville, että HBO Nordicille tuli vähän aikaa sitten katsottavaksi kuusi tuotantokautta sarjaa (viimeinen kausi on vielä tosiaan kesken televisiossa)! 

Betty White’s 93rd Birthday Flash Mob

Kaikki rakastavat Betty Whitea, ja hänen televisioperheensä TV Landissä päättivät juhlistaa tähden 93-vuotissyntymäpäivää flash mobilla! Whiten yllätys on ihanan suloinen, ja koko kohtaus on ihanan sydämellinen ja hauska!

Star Wars / Macgyver opening

Mitä jos Star Wars:in alkutekstit olisi tehty hieman erityylisesti? Tämä video on televisiomaailmaan kuuluva vain osittain, sillä siinä yhdistetään Star Wars -elokuvat ja Ihmemies MacGyver -sarjan aloitustekstit. Kaikki kohtaukset ovat elokuvasta, ja ne on yhdistelty hyyyvin macgyvermaisesti! Tästä videosta voitte kiittää avokkiani, joka naureskeli tälle videolle innoissaan pari iltaa sitten!

A Lifetime of Original British Drama on the BBC: Trailer

Tämä viimeinen video on ainoa vakavampi video tässä postauksessa, ja olen aika varma, että olen tämän näyttänyt täällä blogissa jo aikaisemminkin, mutta väliäkö tuolla. Videon pääosassa ovat nimittäin BBC:n upeat draamasarjat sekä Benedict Cumberbatch, joten anteeksipyyntöjä tämän videon näyttämisestä ei tarvitse esittää. 🙂

Hauskaa lauantai-illan jatkoa!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *