Variety Videos: Perjantai, perjantai, viikon paras päivä

//www.youtube.com/embed/5l9YbAZb96w” width=”854″>

Video: The 2014 Elmy Awards

Sesame Street on Yhdysvalloissa legendaarista legendaarisempi lastenohjelma, ja sen suhde muuhun amerikkalaiseen popkulttuuriin on harvinaisen vahva. Monet superjulkkikset vierailevat sarjan opetuksellisissa osioissa, ja sarja itse parodioi paljon popkulttuurin eri osa-alueita. Entertainment Weekly julkaisi juuri uuden videon, missä Elmo ja Cookie Monster vetävät oman versionsa Emmy-gaalasta näytellen tietysti itse kaikki palkintoehdokkaat hauskoin tuloksin!

 

Video: Tiny Detectives with Kate Mara and Ellen Page

HBO:n True Detective on yksi tämän vuoden suurimmista televisiotapauksista, ja sarjan toisen kauden läheneminen on pitänyt sarjan visusti otsikoissa. Monet näyttelijät ovat ilmaisseet kiinnostuksensa päästä osaksi sarjan toista kautta, joka ensimmäisen kauden tavoin on niin sanottu ’limited series’ tai ’event series’ eli näyttelijät vaihtuvat kokonaan. Kate Mara (House of Cards) ja Ellen Page (Juno) ovat hurahtaneet sarjaan täysin, ja he ovat jo pidempään promonneet itselleen rooleja uudelle kaudelle. Viime viikolla nämä näyttelijät julkaisivat Funny or Die -sivuston kanssa yhteistyössä Tiny Detectives -videon, josssa he repivät huumoria sekä True Detective -sarjasta että heidän vertikaalisesta rajoittuneisuudestaan!

 

Video: Once Upon a Time ”Winter Comes Early” – season 4 promo

Joko kyllästyttää Frozen:in hehkutus joka kerta kun Once Upon a Time mainitaan tässä blogissa? Mielenkiintoista tässä tavassani höpöttää tästä animaatiouutuuden esiinmarssista ABC-kanavan fantasiasarjassa on se, että ensinnäkään en ole ikinä nähnyt Frozen-animaatiota, ja että olen itse tippunut Once Upon a Time:n hurjaa vauhtia liikkuvilta kärryiltä jossain vaiheessa tuossa toisen kauden kohdilla! Silti jaan teille jälleen kerran uuden videon, joka tällä kertaa näyttää sarjan neljännen kauden virallisen promon, jonka pääosassa on yllätys, yllätys: Frozen ja Elsa! Die hard -fanit ovat jo varmasti etsineet käsiinsä tämän neljännen kauden ensimmäisen jakson, joka esitettiin Yhdysvalloissa pari päivää sitten.

 

Video: ”Come Home to the Simpsons” by Devilfish

Tämä on jo monta vuotta vanha video, jonka itse bongasin Ilta-Sanomista pari kuukautta sitten, enkä edes oikeastaan katso Simpsoneita. mutta tässä tämä silti on! Selittelystä huolimatta video on hauska ja suhteellisen tarkka, ja kuka nyt ei osaisi ulkoa noita legendaarisia alkutekstejä, joille suurin osa meistä on altistunut jossain vaiheessa elämäänsä jonkun tosifanin ansiosta?!

 

Video: A to Z series trailer

Ovelasti ujutan tänne ihan normaalin videopostauksen pohjalle uuden sarjan esittelyn, kjeh kjeh! Viime yönä Yhdysvalloissa alkanut A to Z ratkaissee useiden How I Met Your Mother -fanien ongelman (SPOILER ALERT), sillä sarjan pääosassa on äidin nimiroolia HIMYM:in viimeisellä kaudella näytellyt Cristin Milioti. Trailerin perusteella tämä komedia vaikuttaa ihanalta draamakomedialta, jonka pariin on hyvä käpertyä viinilasillisen ja rauhallisen koti-illan kera!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *