Variety Videos: televisiosuosikkien nostalgiapläjäys

//www.youtube.com/embed/pyAYjw3GPmk” width=”854″>

Video: Seth Green 1991

Buffy:sta kenties parhaiten tunnettu Seth Green on nykyään erittäin paljon työllistetty ääninäyttelijä esimerkiksi Family Guy -animaatiosarjassa. Aloittelevana näyttelijänä hän teki pienen mainoksen hampurilaisravintolalle ja nousi siten New Orleansissa paikalliseksi kuuluisuudeksi. Video on uutispätkä, omanlaisensa kymppikevennys, Seth Greenin mainoksen aiheuttamasta ilmiöstä.

 

Video: Kaley Cuoco in Northern Exposure

The Big Bang Theory:n ansiosta suursuosioon noussut Kaley Cuoco on tehnyt ikäänsä nähden ihan järjettömän pitkän uran, ja kun katsoo listaa hänen rooleistaan, on hyvin todennäköistä, että suurin osa aikuisista amerikkalaisista on nähnyt hänet jonkinlaisessa roolissa jo kauan ennen Rillit huurussa -suosiota. Tässä Villi Pohjola -pätkässä pientä Mirandaa näyttelevä Cuoco on hurmaavan pikkuvanha.

 

Game of Thrones:in vihatuinta hahmoa näytellyt Jack Gleeson poistui sarjasta suuren kohun saattelemana, julistaen lopettavansa ammattimaisen näyttelemisen kokonaan. Joffreya niin kovin uskottavan inhottavasti näytellyt nuori Gleeson oli piskuisessa roolissa jo vuoden 2005 Batman Begins -elokuvassa. Gleesonin herttaiset ihmettelevät silmät tuossa yllä olevassa videossa suorastaan huutavat ainakin muutaman meemin tekemistä vertauksena hänen rooliinsa Game of Thrones:issa!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *